Рецепт Тефтелі домашні фото

Тефтелі домашні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Тефтелі домашні - блюдо, яке робиться з будь-якого виду фаршу (як м'ясного, так і рибного), приправленого улюбленими спеціями. Сьогодні хочу поділитися рецептом тефтелей від моєї мами! рекомендую!

Опис приготування:

Як приготувати тефтелі домашні?

Готуємо тефтелі:

1. М'ясо промити і порізати на кубики.

2. Лук очистити і порізати на кубики.

3. Всі інгредієнти пропустити через м'ясорубку, добре перемішати.

4. В отриманому фарші зробити поглиблення і розбити туди яйце.

5. Доба спеції за смаком. Сіль, перець.

6. Зваляти фарш в невеликі грудочки.

7. Обсмажувати на оливковій олії, на розпеченій сковороді.

8. Скласти тюфтельки в каструлю, налити на дно трохи води і поставити гасити на середньому вогні хвилин на 30.

Готуємо соус для тефтелей:

1. У сотейник налити 2 столові ложки оливкової олії.

2. У підігріте масло поступово додавати 1 столову ложку борошна.

3. Обсмажувати борошно протягом 2-3 хвилин, постійно помішуючи.

4. Влити 1 столову ложку вершків (нежирних). Випарювати до загустіння, посолити, поперчити.

Тефтелі домашнии найкраще подавати з картоплею.

Смачного!


  • Яловичина - 400 грам
  • Окіст свинячий - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Хліб для тостів - 2 скибочки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Сіль, перець, спеції - - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Вершки (нежирні) - 1 Ст. Ложка
Як приготувати тефтелі домашні?

Готуємо тефтелі:

1. М'ясо промити і порізати на кубики.

2. Лук очистити і порізати на кубики.

3. Всі інгредієнти пропустити через м'ясорубку, добре перемішати.

4. В отриманому фарші зробити поглиблення і розбити туди яйце.

5. Доба спеції за смаком. Сіль, перець.

6. Зваляти фарш в невеликі грудочки.

7. Обсмажувати на оливковій олії, на розпеченій сковороді.

8. Скласти тюфтельки в каструлю, налити на дно трохи води і поставити гасити на середньому вогні хвилин на 30.

Готуємо соус для тефтелей:

1. У сотейник налити 2 столові ложки оливкової олії.

2. У підігріте масло поступово додавати 1 столову ложку борошна.

3. Обсмажувати борошно протягом 2-3 хвилин, постійно помішуючи.

4. Влити 1 столову ложку вершків (нежирних). Випарювати до загустіння, посолити, поперчити.

Тефтелі домашнии найкраще подавати з картоплею.

Смачного!

Схожі рецепти