Рецепт Татарські солодощі фото

Татарські солодощі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно, Мед
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт
Солодке, Десерти

Східні солодощі добре відомі і популярні по всьому світу. Якщо ще вам не доводилося куштувати їх, то розповім про один з численних рецептів, як приготувати татарські солодощі.

Одна з найвідоміших татарських солодощів - це чак-чак. Він робиться з тіста, яке нарізають тонкою локшиною, обсмажують у фритюрі, а потім заливають медовим сиропом. Звучить і виглядає все дуже апетитно. Блюдо солодке, тому його подають з гарячим чаєм або зі шербетом.

  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно пшеничне - 2-2, 5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Мед - 4 Ст. Ложки
  • Цукровий пісок - 3 Ст. Ложки
  • Соняшникова олія - За смаком
татарські солодощі - фото крок 1
1. У мисці збийте курячі яйця з сіллю, потім всипте борошно.
татарські солодощі - фото крок 2
2. Замісити туге тісто, як на локшину, борошна можна взяти трохи більше, якщо відчуваєте, що тісто липке.
татарські солодощі - фото крок 3
3. Розділіть тісто на кілька частин, потім розкачайте тонко.
татарські солодощі - фото крок 4
4. Наріжте тісто тонкими смужками, а потім кожну смужку ще на кілька шматочків.
татарські солодощі - фото крок 5
5. У сотейнику гарненько розігрійте велику кількість соняшникової олії, киньте вийшла локшину і обсмажуйте до золотистого кольору, потім шумівкою видаліть з масла на серветку.
татарські солодощі - фото крок 6
6. В іншому сотейнику розтопіть мед з цукром до розчинення останнього, регулярно перемішуйте масу.
татарські солодощі - фото крок 7
7. Обсмажені шматочки локшини розкладіть порційно або складіть все в одну ємність, залийте гарячою солодкою сумішшю і перемішайте. Подавайте солодощі з чашкою чаю.

Схожі рецепти