Тарталетки з начинкою з курки з ананасом
(покроковий рецепт з фото)
Курка і ананас - одне зі сполучень, яке дуже полюбилося нам всім. Ці два інгредієнта вдало доповнюють одне одного і в цьому святковому блюді.
Курка і ананас відмінно поєднуються в різних салатах, але погодьтеся - салатами зараз гостей не здивуєш. А якщо приготувати з тих же інгредієнтів начинку для тарталеток, то блюдо йде зі столу дуже швидко. У цьому рецепті я розповім, як приготувати тарталетки з начинкою з курки з ананасом, просте і красиве блюдо для святкового столу. Журавлина у мене була тільки для прикраси, але багато гостей дуже жалкували, що її не було в начинці, вона відмінно б доповнила і підкреслила смак курки і ананаса.
- tartalettes - 14 штук
- Куряча грудка варена - 1/2 штуки(1 філе)
- Ананас консервований - 5 штук (кілець)
- Сир - 50-60 грам
- Горошок консервований - 2-3 Ст. Ложок
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Зелень петрушки - 2-3 штук (гілочки)
- Журавлина - 12-15 штук
Для приготування цієї страви всі інгредієнти у нас вже готові. Куряче філе відварити і остудили заздалегідь? Вариться воно швидко - 20 хвилин після закипання.
Нарізаємо остигле філе маленькими кубиками.
Такими ж кубиками нарізаємо сир.
І нарізаємо кубиками ананас.
Викладаємо всі підготовлені інгредієнти - курку, ананас і сир, додаємо зелений консервований горошок, майонез, сіль і перець за смаком. Перемішуємо.
І перед приходом гостей запальними тарталетки.
Прикрашаємо листочками петрушки і журавлиною. Готово!