Рецепт Тарт з чорницею фото

Тарт з чорницею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Ягоди, Листкове тісто, Чорниця
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На сніданок, Десерт
Випічка, Солодке, Торти

Цей чудовий ніжний тарт можна приготувати не тільки з чорницею. Начинку можна зробити комбіновану: персики з чорницею, з малиною або з будь-якими іншими ягодами. Пробуйте!

Готую цей тарт влітку зі свіжої лісової чорниці, а взимку - можна використовувати і заморожену. Солодкість пирога можна змінювати кількістю цукру, що додається (я робила не дуже солодкий). Ідеальний десерт до чаювання з рідними і близькими. Порадуйте себе цим простим і неймовірно смачним десертом.

  • Листкове тісто - 1 кілограм
  • Чорниця - 250 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 7 Ст. Ложок
  • Вершки - 200 грам
  • Лимонної цедри - 1/2 чайних ложки
тарт з чорницею - фото крок 1
1. Розморожені листкове тісто помістіть на папір для випічки, зворотною стороною ножа намітьте лінію по контуру тесту не прорізаючи його.
тарт з чорницею - фото крок 2
2. Змастіть край тіста збитим яйцем і посипте цукром.
тарт з чорницею - фото крок 3
3. Помістіть тісто в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте протягом 20-22 хвилин або до золотистого кольору.
тарт з чорницею - фото крок 4
4. Поки пиріг гарячий, обережно натисніть на центральну частину. Дайте йому охолонути 15-20 хвилин.
тарт з чорницею - фото крок 5
5. Збийте вершки з цукровою пудрою і лимонною цедрою до пухкої маси.
тарт з чорницею - фото крок 6
6. Змастіть середину пирога кремом, зверху викладіть чорницю, злегка притрусіть цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти