Святковий десерт з ківі з йогуртом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную разом приготувати низькокалорійний десерт - желе з ківі з йогуртом в виноградному соку. Ласощі дуже швидко готується, ефектно виглядає і, до того ж, на смак дуже класне!
1. 50г желатину заливаємо 1 склянкою виноградного соку і даємо набрякнути.
2. Інший стакан соку доведемо до кипіння. Потім знімемо з плити і розпускаємо в ньому набряклий желатин.
3. Нарізаємо ківі, ставимо келихи під кутом 45 градусів на лід, накладаємо в них ківі, заливаємо половиною соку з желатином і ставимо в холодильник.
4. Коли застигне, келихи ставимо прямо, заливаємо в них іншу частину соку з желатином, змішаним з йогуртом. Ставимо застигати.
5. Прикрасити ківі. Десерт готовий!
- Ківі - 200 грам
- Йогурт - 120 грам
- Сік виноградний - 500 мілілітрів
- Желатин - 50 грам
2. Інший стакан соку доведемо до кипіння. Потім знімемо з плити і розпускаємо в ньому набряклий желатин.
3. Нарізаємо ківі, ставимо келихи під кутом 45 градусів на лід, накладаємо в них ківі, заливаємо половиною соку з желатином і ставимо в холодильник.
4. Коли застигне, келихи ставимо прямо, заливаємо в них іншу частину соку з желатином, змішаним з йогуртом. Ставимо застигати.
5. Прикрасити ківі. Десерт готовий!