Рецепт Свинина по-бар фото

Свинина по-бар
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

І які тільки соуси не використовують для приготування м'яса, але смак цього чудового блюда повинен вам особливо сподобатися, адже тут ми застосуємо секретний інгредієнт - солоний огірочок.

Опис приготування:

Рецепт приготування свинини по-панськи це справжня знахідка для господині, адже тут настільки незвичайне і при цьому чудове поєднання інгредієнтів, що це блюдо відмінно підійде і для звичайної вечері, і для святкового обіду. А весь секрет тут в незвичайному і неймовірно смачне соусі, Котрий, я впевнена, сподобається вам. Поєднання солоного огірка і волоських горіхів настільки незвичайне і при цьому таке домашнє, а все це разом зі свининою дає настільки приголомшливий смак, що ваші гості точно будуть приємно здивовані таким ось чудовим блюдом, повірте мені. Для мене це простий рецепт свинини по-панськи - просто порятунок, адже це блюдо так легко і швидко можна приготувати, але при цьому воно завжди проходить на ура, і з-за столу все йдуть задоволені і ситі. Тому, коли я очікую появи гостей, я завжди знаю, що їм приготувати, адже для мене головне, щоб всі були щасливі і ніхто не пішов голодним.

1) Свинину промиваємо під холодною водою і нарізаємо на шматки шириною прімерно1-1, 5 сантиметра (як на відбивні). Потім проходимся по ним молоточком, солимо і перчимо, залишаємо просочитися хвилин на 10-15.

2) У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому свинину на середньому вогні по 1, 5 хвилини з кожного боку.

3) Тепер можна приступати до приготування соусу, для цього ми подрібнюємо свіжу зелень, волоські горіхи і часник. Солоний огірок можна нарізаємо дрібними кубиками або натерти на крупній тертці. Викладаємо всі інгредієнти в миску і додаємо майонез, гарненько все перемішуємо.

4) Обсмажене м'ясо викладаємо у форму для запікання, зверху кладемо приготований соус, рівномірно розподіляємо його по всі формі. Ставимо м'яса в розігріту до 220 градусів духовку на 20-30 хвилин.

Ось такий простий рецепт, за допомогою якого ви приготуєте неймовірно смачне і соковите мяско. Готова свинина по-панськи відмінно поєднується з будь-яким гарніром. Приємного вам апетиту!


  • Свинина - 500 грам
  • Горіхи волоські - 2 Ст. Ложки
  • Огірок солоний - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Зелень свіжа - 50 грам (кріп, петрушка)
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
Рецепт приготування свинини по-панськи це справжня знахідка для господині, адже тут настільки незвичайне і при цьому чудове поєднання інгредієнтів, що це блюдо відмінно підійде і для звичайної вечері, і для святкового обіду. А весь секрет тут в незвичайному і неймовірно смачне соусі, Котрий, я впевнена, сподобається вам. Поєднання солоного огірка і волоських горіхів настільки незвичайне і при цьому таке домашнє, а все це разом зі свининою дає настільки приголомшливий смак, що ваші гості точно будуть приємно здивовані таким ось чудовим блюдом, повірте мені. Для мене це простий рецепт свинини по-панськи - просто порятунок, адже це блюдо так легко і швидко можна приготувати, але при цьому воно завжди проходить на ура, і з-за столу все йдуть задоволені і ситі. Тому, коли я очікую появи гостей, я завжди знаю, що їм приготувати, адже для мене головне, щоб всі були щасливі і ніхто не пішов голодним.

1) Свинину промиваємо під холодною водою і нарізаємо на шматки шириною прімерно1-1, 5 сантиметра (як на відбивні). Потім проходимся по ним молоточком, солимо і перчимо, залишаємо просочитися хвилин на 10-15.

2) У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому свинину на середньому вогні по 1, 5 хвилини з кожного боку.

3) Тепер можна приступати до приготування соусу, для цього ми подрібнюємо свіжу зелень, волоські горіхи і часник. Солоний огірок можна нарізаємо дрібними кубиками або натерти на крупній тертці. Викладаємо всі інгредієнти в миску і додаємо майонез, гарненько все перемішуємо.

4) Обсмажене м'ясо викладаємо у форму для запікання, зверху кладемо приготований соус, рівномірно розподіляємо його по всі формі. Ставимо м'яса в розігріту до 220 градусів духовку на 20-30 хвилин.

Ось такий простий рецепт, за допомогою якого ви приготуєте неймовірно смачне і соковите мяско. Готова свинина по-панськи відмінно поєднується з будь-яким гарніром. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти