Рецепт Суп зі щавлем і яйцем фото

Суп зі щавлем і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Щавель
Дієтичне харчування
На обід, Корисний обід
Супи

До вашої уваги - класичний рецепт супу зі щавлем і яйцем. Це дуже ситний і смачний суп домашнього приготування з простих і бюджетних інгредієнтів, знайомий кожному з дитинства. Готуємо!

Суп зі щавлем і яйцем - це суп, який не потребує ні в яких виставах. Всі ви прекрасно знаєте, що це і з чим його їдять. Тому - без зайвих передмов перейдемо до рецептом. Як приготувати суп зі щавлем і яйцем:

1. Ставимо воду на середній вогонь, додаємо туди свинину, нарізану невеликими шматочками (так вона швидше приготується).

2. Поки бульйон готується, ми встигнемо підготувати всі інгредієнти. Картопля моєму і чистимо, після чого нарізаємо брусочками або кубиками. Залишимо поки що в воді, щоб картопля не потемніла.

3. Зелень ж всю моєму і дрібно ріжемо. Яйце ж розіб'ємо в окрему мисочку і злегка взобьем віночком до однорідного стану. Теж поки що відставити убік.

4. До цього часу бульйон вже повинен бути готовий. Знімаємо пінку, і перевіряємо м'ясо на готовність. У мене воно було готове вже через півгодини.

5. Словом, як ваша свинина буде майже готовою, додаємо в бульйон картоплю і варимо на невеликому вогні до готовності оного.

6. Перевіримо картоплю виделкою на готовність і додамо попередньо перемішане яйце.

7. Розмішуємо суп разом з яйцем деякий час, закидаємо зелень (щавель, Зелена цибуля, кріп) і через 2-3 хвилини знімаємо з вогню.

8. Додайте сіль, перець і спеції, і дайте супу настоятися ще хвилин п'ять під кришкою.

Готово. Смачного!


  • Свинина - 200 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Щавель - 100 грам
  • Зелена цибуля - 100 грам
  • Кріп - 2 щіпки
  • Вода - 2 L
  • Яйце - 1 штука
Суп зі щавлем і яйцем - це суп, який не потребує ні в яких виставах. Всі ви прекрасно знаєте, що це і з чим його їдять. Тому - без зайвих передмов перейдемо до рецептом. Як приготувати суп зі щавлем і яйцем:

1. Ставимо воду на середній вогонь, додаємо туди свинину, нарізану невеликими шматочками (так вона швидше приготується).

2. Поки бульйон готується, ми встигнемо підготувати всі інгредієнти. Картопля моєму і чистимо, після чого нарізаємо брусочками або кубиками. Залишимо поки що в воді, щоб картопля не потемніла.

3. Зелень ж всю моєму і дрібно ріжемо. Яйце ж розіб'ємо в окрему мисочку і злегка взобьем віночком до однорідного стану. Теж поки що відставити убік.

4. До цього часу бульйон вже повинен бути готовий. Знімаємо пінку, і перевіряємо м'ясо на готовність. У мене воно було готове вже через півгодини.

5. Словом, як ваша свинина буде майже готовою, додаємо в бульйон картоплю і варимо на невеликому вогні до готовності оного.

6. Перевіримо картоплю виделкою на готовність і додамо попередньо перемішане яйце.

7. Розмішуємо суп разом з яйцем деякий час, закидаємо зелень (щавель, Зелена цибуля, кріп) і через 2-3 хвилини знімаємо з вогню.

8. Додайте сіль, перець і спеції, і дайте супу настоятися ще хвилин п'ять під кришкою.

Готово. Смачного!

Схожі рецепти