Щи зі щавлем і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хотіли дізнатися, як приготувати борщ зі щавлем і яйцем, то сьогодні у вас є унікальна можливість для того, щоб зробити це. У підсумку ви отримаєте поживний і смачний суп.
Щавлеві щі зі шпинатом і яйцем виходять свіжими, злегка кислуватими і дуже поживними. Не бійтеся пробувати готувати суп, ви і ваші домочадці будете в захваті, адже це блюдо чудово урізноманітнює ваш звичний раціон. При подачі потрібно прикрасити щі зі щавлем звареним круто яйцем, розрізаним навпіл, а також сметаною. Зверху присипаємо рубаною зеленню.
- М'ясний бульйон - 2 склянки
- Щавель - 100 грам
- Шпинат - 100 грам
- Картопля - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Крем - 1 Ст. Ложка
1
Промиваємо ретельно шпинат і щавель, картопля очищаємо і також промиваємо під водою. Шпинат і щавель повинні бути свіжими. Це дуже важливо для того, щоб отримати насичений смак.
2
Відварюємо бульйон з будь-якого виду м'яса. Це може бути курячий, яловичий або свинячий бульйон, варіюйте в залежності від жирності, насиченості і вашого смаку. У бульйон додаємо сіль, перець і доводимо до кипіння.
3
Тим часом нарізаємо картопля дрібними кубиками і кидаємо в бульйон.
4
Шпинат і щавель нарізаємо і відварюємо в окремій ємності в невеликій кількості води, після чого зелень необхідно остудити. Перебиваємо зелень в блендері або нарізаємо великими шматочками і додаємо в суп, коли картопля готовий.
5
Відварюємо яйця круто для подачі. Щавлеві щі готові!