Рецепт Суп з вермішеллю і яйцем фото

Суп з вермішеллю і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Яйця, Вермішель
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Супи

Коли часу дуже мало, а хочеться гарячого супу, цей варіант - то, що треба! Легкий і поживний супчик, його ще називають «кошлатим». Використовуйте в якості основи готовий бульйон і суп буде готовий за 15-20 хвилин!

Яйце збагатить як смак супу, так і його поживний склад. Як прянощів до такого супу дуже хороший майоран. А ще такий суп дуже подобається малюкам!

  • Бульйон - 1, 5 L (або вода)
  • Картопля - 1 штука
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Морква - 1/2 штуки (невелика)
  • Вермішель - 1/2 склянки( "павутинка" )
  • Яйця - 2 штуки
  • Прянощі - За смаком (чорний перець, майоран)
суп з вермішеллю і яйцем - фото крок 1
Доведіть бульйон до кипіння або закип'ятіть воду. Картопля, цибулю і моркву наріжте соломкою і опустіть в бульйон. Варіть 3-4 хвилини.
суп з вермішеллю і яйцем - фото крок 2
Збийте яйця з сіллю і перцем до об'єднання білка з жовтком.
суп з вермішеллю і яйцем - фото крок 3
Опустіть в суп вермішель-павутинку і дайте знову закипіти.
суп з вермішеллю і яйцем - фото крок 4
Тонкою цівкою при помішуванні влийте в суп збиті яйця. Додайте прянощі, ще раз перемішайте і вимкніть нагрів.
суп з вермішеллю і яйцем - фото крок 5
Дайте настоятися супу під кришкою ще 5 хвилин і подавайте, посипавши свіжою зеленню.

Схожі рецепти