Суп з вермішеллю і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Коли часу дуже мало, а хочеться гарячого супу, цей варіант - то, що треба! Легкий і поживний супчик, його ще називають «кошлатим». Використовуйте в якості основи готовий бульйон і суп буде готовий за 15-20 хвилин!
Яйце збагатить як смак супу, так і його поживний склад. Як прянощів до такого супу дуже хороший майоран. А ще такий суп дуже подобається малюкам!
- Бульйон - 1, 5 L (або вода)
- Картопля - 1 штука
- Цибуля - 1/2 штуки
- Морква - 1/2 штуки (невелика)
- Вермішель - 1/2 склянки( "павутинка" )
- Яйця - 2 штуки
- Прянощі - За смаком (чорний перець, майоран)
Доведіть бульйон до кипіння або закип'ятіть воду. Картопля, цибулю і моркву наріжте соломкою і опустіть в бульйон. Варіть 3-4 хвилини.
Збийте яйця з сіллю і перцем до об'єднання білка з жовтком.
Опустіть в суп вермішель-павутинку і дайте знову закипіти.
Тонкою цівкою при помішуванні влийте в суп збиті яйця. Додайте прянощі, ще раз перемішайте і вимкніть нагрів.
Дайте настоятися супу під кришкою ще 5 хвилин і подавайте, посипавши свіжою зеленню.