Суп з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Простий, швидкий, але в той же час смачний рецепт, як приготувати суп з тушонкою. Він поживний і ситний, тому відмінно втамує голод. Готується таке блюдо дуже просто і сподобається всім домашнім.
Тушонка - дуже насичений інгредієнт, він додає особливо присмаку і текстури. Жир, який знаходиться в банку, відмінно підходить для піджарки. У такий суп можна додавати гречку, рис або тонку вермішель. Блюдо краще їсти гарячим і відразу після приготування, не залишати на наступний день. Обов'язково варто подавати його з печеним перцем, який підкреслить і доповнить смак супу.
- Кісточки яловичі - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 2 штуки
- Морквина - 1 штука
- Гречка - 100 грам
- Консервований - 200-300 грам
- Перець печений - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Кейбер - За смаком
1. Кісточки моєму і поміщаємо в каструлю, додаємо помиту, але не очищену цибулину, заливаємо двома літрами води, додаємо лавровий лист і варимо на слабкому вогні 1 час. Після цього виймаємо кістки, лавровий лист і цибулину, а отриманий бульйон залишаємо на вогні.
2. Перебираємо і моєму гречку, відправляємо її в отриманий бульйон, після закипання варимо 15-20 хвилин.
3. Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками, морква чистимо і моєму, нарізаємо соломкою. На сковороду відправляємо жир від тушонки, обсмажуємо спершу цибулю, після цього відправляємо морквину.
4. До готової гречці додаємо піджарку, після цього кидаємо тушонку, перемішуємо і варимо 5-7 хвилин, солимо і перчимо, додаємо спеції, вимикаємо суп. Готовий суп наполягаємо 5-10 хвилин під закритою кришкою, після цього подаємо порційно з шматочками печеного перцю.