Суп з томатною консерви
(покроковий рецепт з фото)
Отже, ви придбали кільку в томатному соусі. Перша думка - з'їсти її з хлібом. Зачекайте! Я пропоную зробити трохи по іншому, приготувати чудовий суп з томатною консерви, спробуйте!
Це простий рецепт приготування супу з томатною консерви. Для початку закип'ятіть в каструлі підсолену воду, потім додайте у воду картопля і рис. Тим часом приготуйте засмажку для супу (з моркви і цибулі). Додайте зажарку і розім'яті консерви в суп. Коли суп закипить - кладемо лавровий лист, солимо додатково (якщо потрібно) і знімаємо з вогню. Приємного дня всім!
- Кілька в томатному соусі - 1 штука (баночка)
- Морква - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Мал - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 За смаком
- Петрушка - 1 За смаком
- Лавровий лист - 1-2 штук
Наріжте кубиками картоплю і опустіть його в киплячу підсолену воду.
Відразу після картоплі додаємо промитий рис.
Дрібно ріжемо цибулю і моркву, потім злегка обсмажити на олії.
Рибні консерви витягаємо з банки і поділяємо на шматочки.
У суп додайте консерви і зажарку з моркви і цибулі.
Доводимо суп до кипіння, додаємо лавровий лист. Потім зніміть суп з вогню і дайте йому настоятися 10-15 хвилин.
Суп готовий! Смачного!