Суп з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Суп з капустою - легке вегетаріанське дієтичне блюдо. Воно рекомендується для дитячого харчування, тільки спеції тоді не додавайте. А так - дуже легкий і смачний супчик домашнього приготування.
Цей суп з капустою я спробувала в гостях, коли мені довірили годувати малюка. Він з таким задоволенням їв, що мені теж захотілося! Може бути тоді я перший раз задумалася, що пора переходити від важкої ситної їжі до більш легкої і корисною. Усе найкраще не тільки дітям, але і нам Спробуйте для себе додати до смаженого цибулі ще й часник, це посилить аромат. Ну і звичайно: спеції, сметанка - і простий суп з капустою сподобається не тільки дітям! Отже, розповідаю, як приготувати суп з капустою. Успіхів!
- Капуста - 200 грам
- Картопля - 150 грам
- Морква - 30 грам
- Цибуля - 1 штука (невеликий)
- Оливкова олія - 40 мілілітрів(20 мл для обжарки лука, 20 мл для обсмажування моркви)
- Зелень - 15 грам
- Сіль - 1 За смаком
У каструлю з товстим дном влити олію і обсмажити дрібно нарізану цибулю. Обсмажити до прозорого кольору і влити 1 літр води.
Морква нарізати брусочками.
Морква обсмажити 5 хвилин.
Картоплю порізати кубиками.
Капусту порізати.
Коли бульйон закипить кинути картопля, а через 10 хвилин додати капусту і моркву.
Суп варити ще 10-15 хв і кинути зелень, посолити.