Рецепт Суп з грибами та куркою фото

Суп з грибами та куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У багатьох сім'ях таке блюдо, як суп - це правило! У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати суп з грибами і куркою. Цей суп зігріє вас в будь-яку негоду, залишить вас ситими і задоволеними.

Опис приготування:

Такий суп має вишуканий аромат і неповторний смак, який він набуває за рахунок хересу.

Такий не банальний рецепт допоможе вам урізноманітнити повсякденний обід і залишити задоволеними всю вашу сім'ю.

У такий супчик буде доречним додати сухарики з білого хліба, а також перед подачею можна прикрасити його свіжою петрушкою. Додайте сметану, якщо хочете отримати більш ніжний смак.

Смачного!

  • Херес - 2 Ст. Ложки (кріплене вино)
  • Печериці - 200 грам
  • Філе курячої грудки - 2 штуки (готове, можна з бульйону)
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
1
Курячий бульйон і херес змішайте в каструлі і варіть на середньому вогні.
2
Бульйон, як тільки закипить, варите 5 хвилин, потім додайте тонко нарізані печериці і варіть ще 3 хвилини.
3
Додайте нарізану курку і варіть до готовності.
4
У суп додайте сіль і перець за смаком.

Схожі рецепти