Суп з грибами та куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
У багатьох сім'ях таке блюдо, як суп - це правило! У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати суп з грибами і куркою. Цей суп зігріє вас в будь-яку негоду, залишить вас ситими і задоволеними.
Опис приготування:
Такий суп має вишуканий аромат і неповторний смак, який він набуває за рахунок хересу.
Такий не банальний рецепт допоможе вам урізноманітнити повсякденний обід і залишити задоволеними всю вашу сім'ю.
У такий супчик буде доречним додати сухарики з білого хліба, а також перед подачею можна прикрасити його свіжою петрушкою. Додайте сметану, якщо хочете отримати більш ніжний смак.
Смачного!
- Херес - 2 Ст. Ложки (кріплене вино)
- Печериці - 200 грам
- Філе курячої грудки - 2 штуки (готове, можна з бульйону)
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1
Курячий бульйон і херес змішайте в каструлі і варіть на середньому вогні.
2
Бульйон, як тільки закипить, варите 5 хвилин, потім додайте тонко нарізані печериці і варіть ще 3 хвилини.
3
Додайте нарізану курку і варіть до готовності.
4
У суп додайте сіль і перець за смаком.