Суп з фрикадельками з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже в дитинстві любила один суп, про який хочу вам зараз розповісти. Цей же рецепт полюбили і мої дітки. Їм подобається, як він виглядає, і вони із задоволенням їдять його майже щотижня.
Ви теж можете дізнатися про те, як приготувати суп з фрикадельками з яловичини. Цього разу я купила вже готовий фарш, не було часу зробити самій. Всі інші інгредієнти дуже прості, їх завжди можна знайти на кухні. В якості експерименту додайте в суп каррі або куркуму, тоді колір бульйону буде дуже красивий.
- Фарш яловичий - 600 грам (або свинячий)
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вермішель - 100-150 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень сушена - За смаком
- Каррі або куркума - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Вода або бульйон - 3, 5 L
- Спеції для фаршу - За смаком

Воду або бульйон доведіть до кипіння. Додайте в окріп сіль і лавровий лист. Картопля почистіть, помийте і наріжте. Додайте його в бульйон. Зробіть повільний вогонь.

Змішайте фарш з дрібно посічений часником, перцем, спеціями і сіллю.

Зробіть маленькі фрикадельки чайною ложкою. Киньте їх в бульйон.

Цибулю і моркву почистіть, помийте і наріжте. Обсмажте овочі в олії до м'якості.

Додайте зажарку в суп. Крім неї внесіть каррі або куркуму, сіль, перець і зелень.

В кінці всипте вермішель. Перемішайте її, потім проваріть 2 хвилини і ще раз перемішайте.

Варіть суп ще 5 хвилин. Смачного!