Рецепт Суп з фрикадельками і селерою фото

Суп з фрикадельками і селерою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Селера , Стебло селери
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для дітей і дорослих цей апетитний і корисний суп з фрикадельками і селерою в домашніх умовах стане відмінним варіантом повноцінного обіду. Не вірите? А ви спробуйте його приготувати!

Опис приготування:

1. У каструлю налийте воду, надішліть її на вогонь.

2. Тим часом очистіть цибулю, наріжте його дрібними кубиками.

3. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла, Відведіть туди цибулю. Обсмажте його до прозорості.

4. Морква і часник очистіть і натріть на тертці. Використовувати в рецепті приготування супу з фрикадельками і селерою можна і інші овочі. Наприклад, солодкий перець, кольорову капусту або брокколі.

5. Викладіть овочі до обсмаженої цибулі, продовжуйте смажити на середньому вогні, періодично помішуючи.

6. Картопля очистіть і наріжте невеликими кубиками, викладіть його в киплячу підсолену воду.

7. Туди ж відправте стебло селери, попередньо вимивши і нарізавши його.

8. Паралельно можна зайнятися фаршем. М'ясо вимийте, просушіть і пропустіть через м'ясорубку. Додайте за смаком сіль, перець і інші спеції. Вбийте яйце, як слід все перемішайте.

9. На сковороду викладіть шпинат, обсмажте його пару хвилин.

10. Коли картопля стане м'яким, перекладіть до нього в каструлю обсмажені овочі.

11. Після повторного закипання додайте додатково солі і спецій (за потреби).

12. З фаршу вологими руками скачайте невеликі кульки, викладіть їх в каструлю.

13. Проваріть ще близько 5 хвилин.

14. Коли суп з фрикадельками і селерою в домашніх умовах буде готовий, можна покласти трохи свіжої зелені (петрушки, кропу, кінзи). Подавати до столу страву можна зі сметаною і сухариками.

  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Фарш - 250 грам
  • Шпинат - 200 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 щіпка
  • Часник - 1-3 зубчиків
1. У каструлю налийте воду, надішліть її на вогонь.

2. Тим часом очистіть цибулю, наріжте його дрібними кубиками.

3. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла, Відведіть туди цибулю. Обсмажте його до прозорості.

4. Морква і часник очистіть і натріть на тертці. Використовувати в рецепті приготування супу з фрикадельками і селерою можна і інші овочі. Наприклад, солодкий перець, кольорову капусту або брокколі.

5. Викладіть овочі до обсмаженої цибулі, продовжуйте смажити на середньому вогні, періодично помішуючи.

6. Картопля очистіть і наріжте невеликими кубиками, викладіть його в киплячу підсолену воду.

7. Туди ж відправте стебло селери, попередньо вимивши і нарізавши його.

8. Паралельно можна зайнятися фаршем. М'ясо вимийте, просушіть і пропустіть через м'ясорубку. Додайте за смаком сіль, перець і інші спеції. Вбийте яйце, як слід все перемішайте.

9. На сковороду викладіть шпинат, обсмажте його пару хвилин.

10. Коли картопля стане м'яким, перекладіть до нього в каструлю обсмажені овочі.

11. Після повторного закипання додайте додатково солі і спецій (за потреби).

12. З фаршу вологими руками скачайте невеликі кульки, викладіть їх в каструлю.

13. Проваріть ще близько 5 хвилин.

14. Коли суп з фрикадельками і селерою в домашніх умовах буде готовий, можна покласти трохи свіжої зелені (петрушки, кропу, кінзи). Подавати до столу страву можна зі сметаною і сухариками.

Схожі рецепти