Суп з бурякової гички
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви сміливо можете назвати себе любителем овочевих страв в самих різних варіаціях, тоді хочу вам запропонувати звернути увагу на цей простий рецепт супу з бурякової гички.
Суп з бурякової гички в домашніх умовах можна зварити як на воді, так і на заздалегідь приготовленому бульйоні, якщо ви хочете отримати більш ситний і наваристий варіант. Вищевказані інгредієнти - це лише один з можливих варіантів, ви можете використовувати абсолютно будь-які овочі, які вам до смаку.
- Буряк - 1 штука(+ витие 2-3 шт.)
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Цукіні або кабачок - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Ось такий яскравий, апетитний, а головне - натуральний і корисний набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити цей простий рецепт супу з бурякової гички на вашій кухні.
2. На дно каструлі налийте трохи олії і розігрійте. Очистіть цибулю, наріжте і викладіть в масло. Обсмажте до золотистого кольору. Моркву натріть на середній терці і додайте туди ж.
3. Слідом Відведіть туди ж тертий буряк, попередньо очистивши її.
4. Влийте в каструлю воду або бульйон. Доведіть до кипіння.
5. Наріжте дрібно помідорчик і вимиту як слід бадилля.
6. І картопля з кабачком кубиком. Викладіть все овочі в каструлю. Після закипання посоліть і поперчіть за смаком.
7. На середньому вогні варите суп з бурякової гички в домашніх умовах до м'якості картоплі. Смачного!
Перед подачею можна додати в тарілку сухарики або ложку сметани.
Перед подачею можна додати в тарілку сухарики або ложку сметани.