Сироедческое блюдо з бурякової гички
(покроковий рецепт з фото)
Більшість вважає, що в бадиллі буряка більше вітамінів, ніж в самому коренеплоді. Саме тому варто включити цю зелень в свій раціон. Пропоную спробувати дуже смачний салат з бурякової бадиллям.
Щоб приготувати салат з бадилля, її потрібно вимити, порізати, укласти порційно на тарілочку і доповнити яблуком і цибулею. Полийте маслом і додайте спеції. Хай щастить!
- Бурячиння - 1 пучок
- Яблуко - 0.5 штуки
- Лук білий або фіолетовий - 0.5 штуки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Коріандр мелений - 1 щіпка
- Петрушка або селера - 1 пучок
Підготуємо продукти. Зелень, яблуко і цибулю потрібно ретельно вимити.
Поріжте бурякове бадилля смужками, а яблуко і цибулю - півкільцями. Щоб яблуко не потемніло, збризніть його лимонним соком.
На тарілочку укладаємо бурякове бадилля.
Розподіляємо цибулю і яблука.
Додаємо сіль, спеції і поливаємо оливковою олією. Салат готовий!