Рецепт Сироедческое печиво фото

Сироедческое печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука, Горіхи, Насіння
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На полуденок, Для дітей
Випічка, Печиво, Без випічки

Сироедческое печиво дуже смачне, містить в собі одну користь, зберігає всі вітаміни і допомагає оздоровити ваш організм. Обов'язково приготуйте його! Хто на дієті, хто ні - сподобається всім!

Чи дотримуєтеся здорового харчування, сироїд ви або вегетаріанець або просто ласун - цей десерт для вас! А рецепт, як приготувати сироедческое печиво, до неподобства простий. Печиво виходить смачним, в міру солодким, хрустким і ситним.

Сушити його можна в дегідратором (сушарці), на картоні на батареї, на сонці або в електричній духовці.


  • Яблуко - 4 штуки
  • Банан - 1 штука
  • Горіхи кешью - 100 грам
  • Насіння - 50 грам
  • Цедра апельсина - 1 щіпка
сироедческое печиво - фото крок 1
Горіхи і насіння подрібніть в блендері до дрібних шматочків.
сироедческое печиво - фото крок 2
Банан окремо розімніть вилкою.
сироедческое печиво - фото крок 3
Яблука помийте і натріть на тертці.
сироедческое печиво - фото крок 4
Перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси.
сироедческое печиво - фото крок 5
Викладіть масу на пергамент в пласт товщиною 0, 5 см. Чим тонше розкотите, тим швидше печиво приготується. Сушіть при температурі не більше 40 градусів. Я сушила 8 годин в електродуховці, дверцята залишала відкритими. Для цього між дверцятами і стінкою духовки залишала дерев'яну лопатку.
сироедческое печиво - фото крок 6
Готове печиво розріжте на квадратики. Смачного!

Схожі рецепти