Сироедческое печиво
(покроковий рецепт з фото)
Сироедческое печиво дуже смачне, містить в собі одну користь, зберігає всі вітаміни і допомагає оздоровити ваш організм. Обов'язково приготуйте його! Хто на дієті, хто ні - сподобається всім!
Чи дотримуєтеся здорового харчування, сироїд ви або вегетаріанець або просто ласун - цей десерт для вас! А рецепт, як приготувати сироедческое печиво, до неподобства простий. Печиво виходить смачним, в міру солодким, хрустким і ситним.
Сушити його можна в дегідратором (сушарці), на картоні на батареї, на сонці або в електричній духовці.
- Яблуко - 4 штуки
- Банан - 1 штука
- Горіхи кешью - 100 грам
- Насіння - 50 грам
- Цедра апельсина - 1 щіпка
Горіхи і насіння подрібніть в блендері до дрібних шматочків.
Банан окремо розімніть вилкою.
Яблука помийте і натріть на тертці.
Перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси.
Викладіть масу на пергамент в пласт товщиною 0, 5 см. Чим тонше розкотите, тим швидше печиво приготується. Сушіть при температурі не більше 40 градусів. Я сушила 8 годин в електродуховці, дверцята залишала відкритими. Для цього між дверцятами і стінкою духовки залишала дерев'яну лопатку.
Готове печиво розріжте на квадратики. Смачного!