Рецепт Сироедческое тістечко фото

Сироедческое тістечко
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Апельсин , Горіхи , Кешью
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На полуденок , На сніданок
Випічка , Десерти , Морозиво , Тістечко
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Смачний, легкий і при цьому пісний десерт приємно здивує всіх домочадців. Ніхто не вгадає з чого ж він все-таки зроблений.

Кількість порцій: 4
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Апельсин - 1 штука
  • Мигдаль - 125 грам
  • Фініки - 125 грам
  • Ожина - 125 грам
  • Кешью - 225 грам
  • Кокосова стружка - 2 Ст. Ложки
  • Гранат - 1 штука (для прикраси)
сироедческое тістечко - фото крок 1
У блендері пробити до однорідної маси фініки. Дно і бортики форми викласти харчовою плівкою або папером для випічки. Розподілити рівним шаром фінікову масу і прибрати форму в морозилку.
сироедческое тістечко - фото крок 2
Кешью і мигдаль попередньо замочити у воді мінімум на 2 годину, краще на ніч.
Скласти в блендер кешью, додати 2 ст. L. Цукру і пробити в блендері, щоб горіхи трохи подрібнилися. Додати очищений від білої плівки апельсин і перетворити в однорідну масу. Спробуйте на смак, можливо потрібно додати трохи цукру. Масу розподілити поверх фінікового шару.
сироедческое тістечко - фото крок 3
Мигдаль, 100 г ожини і цукор подрібнити в блендері до однорідної маси. Акуратно розподілити полуничний шар і прибрати форму в морозилку приблизно на годину-дві, щоб все гарненько застигло. Можна залишити і на більший час, але тоді перед подачею потрібно буде за 2 години переставити торт в холодильник.
сироедческое тістечко - фото крок 4
Прикрасити за бажанням, у мене кокосова стружка і зерна граната.
Смачного!

Схожі рецепти