Оселедець під бурякової шубою
(покроковий рецепт з фото)
Ви можете подумати, що "оселедець під бурякової шубою" вже давно нікого не здивуєш. І будете не праві! Слід лише трохи змінити рецептуру, а також зробити ефектне оформлення для подачі.
Ви дізнаєтеся, як приготувати "оселедець під шубою" . Спробуйте! І погодьтеся, що це дуже легко. В даному рецепті відсутні яйця, які замінені на яблука, що надає салату легку кислинку і навіть якусь весняну свіжість і легкість. Готову страву зберігайте в холодильнику, т. До. Майонез швидко засихає при кімнатній температурі. Хай щастить!
- Картопля - 3 штуки
- Яблука - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Буряк - 2 штуки
- Оселедець - 1 штука
- Майонез - 150 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Петрушка - За смаком (для прикраси салату)
Оселедець промийте, обсушити і наріжте невеликими шматочками. Паралельно потрібно відварити картоплю, морква і буряк до готовності.
У прямокутну салатницю наливаємо трохи майонезу (розподіливши його по поверхні), зверху викладаємо шар вареного тертого на крупній тертці картоплі.
Поливаємо картопля тонкою цівкою майонезу. Викладаємо оселедець.
Зверху розкладаємо відварену терту моркву.
Поливаємо морква майонезом. Викладаємо терту м'якоть одного яблука, а зверху розподіляємо тертий буряк.
Просочуємо верхній шар майонезом.
Залишилося прикрасити салат вирізаними з яблука фігурками, а також зеленню. Смачного!