Суп-пюре з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную спробувати річний легкий супчик з корисних кабачків! Консистенція супу густа і ніжна, приємно їсти як в теплому вигляді, так і в холодному. Дивіться, як приготувати суп-пюре з кабачків!
Для подачі супу я використовувала білий кунжут і сметану. Щоб кунжут дав сильний аромат, потрібно злегка підсмажити його на сухій сковороді. Кабачковий суп-пюре можна подати з будь-якої дрібно порізаною зеленню і сметаною чи вершками. Пригощайтеся!
- Кабачок - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Прованські трави - За смаком
Підготуйте овочі, спеції, рослинне масло і воду. Кількість води не варто збільшувати, інакше суп буде рідким і не таким смачним. Приступимо!
Очистіть і поріжте невеликими шматочками морква. Обсмажте її в каструлі з товстим дном на рослинному маслі під кришкою (хвилин 5-6).
Кабачки порізати кубиками або півкільцями, додайте до моркви. Обсмажте овочі разом хвилин 5.
Додайте сіль, перець, прованські трави і воду. Доведіть до кипіння овочі і варіть під кришкою на повільному вогні 20 хвилин.
Суп майже готовий, залишилося лише занурювальним блендером перетворити його в пюре.
Суп-пюре з кабачків готовий! Смачного!