Рецепт Суп-пюре з кабачків фото

Суп-пюре з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Дієтичне харчування
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Пропоную спробувати річний легкий супчик з корисних кабачків! Консистенція супу густа і ніжна, приємно їсти як в теплому вигляді, так і в холодному. Дивіться, як приготувати суп-пюре з кабачків!

Опис приготування:

Для подачі супу я використовувала білий кунжут і сметану. Щоб кунжут дав сильний аромат, потрібно злегка підсмажити його на сухій сковороді. Кабачковий суп-пюре можна подати з будь-якої дрібно порізаною зеленню і сметаною чи вершками. Пригощайтеся!

  • Кабачок - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Прованські трави - За смаком
суп-пюре з кабачків - фото крок 1
Підготуйте овочі, спеції, рослинне масло і воду. Кількість води не варто збільшувати, інакше суп буде рідким і не таким смачним. Приступимо!
суп-пюре з кабачків - фото крок 2
Очистіть і поріжте невеликими шматочками морква. Обсмажте її в каструлі з товстим дном на рослинному маслі під кришкою (хвилин 5-6).
суп-пюре з кабачків - фото крок 3
Кабачки порізати кубиками або півкільцями, додайте до моркви. Обсмажте овочі разом хвилин 5.
суп-пюре з кабачків - фото крок 4
Додайте сіль, перець, прованські трави і воду. Доведіть до кипіння овочі і варіть під кришкою на повільному вогні 20 хвилин.
суп-пюре з кабачків - фото крок 5
Суп майже готовий, залишилося лише занурювальним блендером перетворити його в пюре.
суп-пюре з кабачків - фото крок 6
Суп-пюре з кабачків готовий! Смачного!

Схожі рецепти