Суп-пюре простий з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Всім привіт! Сьогодні я розповім, як приготувати простий суп-пюре з кабачків. Його ніжний смак і тонкий аромат напевно підкорять вас з першого разу. Приступаємо до приготування цього чудового супу!
Це відмінний супчик, який не тільки сподобається вам своїм смаком, але й не зашкодить фігурі. Рекомендую спробувати всім господиням, яким вже набридли звичні перші страви. Супчик ідеально підійде на обід і вечерю. Його креязик структура і ніжна консистенція підкорять вас з першого разу
- Бульйон - 1 літр (курячий)
- Вершки - 0, 2 L
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква, картопля - по 1-2 Штук
- Кабачок - 4-5 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Грінки - 50 грам (для подачі )
Очищаємо всі овочі і промиваємо їх під водою. Нарізаємо кабачки, картопля і морква тоненькими брусочками. Дрібно рубаємо цибулю, в каструлі підігріваємо олію й обсмажуємо часник з цибулею, потім додаємо овочі.
tusim 7-10 хвилин, постійно помішуючи.
Додаємо курячий бульйон і доводимо до готовності овочів. Тим часом підігріваємо вершки в сотейнику.
Зливаємо бульйон, пюріруем суп блендером до стану крему.
Вливаємо в суп гарячі вершки, регулюємо густоту бульйоном. Перемішуємо, даємо супу настоятися - і вуаля! Суп-пюре готовий, смачного!