Суп «приземлився»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам належить готувати першу страву, то придивіться до простого рецепту супу "кондер", для якого використовуються пшоно, картопля і бульйон на курячому м'ясі. Дуже смачне першу страву.
Перед вами чудовий рецепт, завдяки якому дуже швидко і без зайвих клопотів ви зваріть перша страва. Як приготувати суп "кондер" в класичному варіанті, знають досвідчені господині. Але виявляється, що в самому процесі немає нічого складного. Беруться овочі, які завжди присутні в супах (морква, цибуля, картопля), вариться юшка. Можна разом з м'ясом покласти велику цибулину. Посолити бульйон краще після закладки пшона і картоплі.
- Куряча грудка - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
- Кріп в гілочках - 3 штуки
- Зелена цибуля в пір'ї - 4 штуки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком

1. Підготуйте курку для бульйону. Помийте тушку. Розділіть на шматочки і покладіть в каструлю. Залийте водою, доведіть до кипіння. Залиште варитися на 20 хвилин. Потім зніміть з вогню. Дістаньте з бульйону м'ясо.

2. Ретельно промийте пшоно, змінюючи воду 5 раз. Почистіть картоплю і наріжте його кубиками. У бульйон закладіть пшоно і картопля. Як тільки закипить, зробіть середній вогонь і варіть, періодично помішуючи, приправити сіллю.

3. Підготуйте овочі для засмажкою. Для цього очистіть цибулю і наріжте його маленькими шматочками. Потім помийте і очистіть моркву. Натріть моркву на крупній тертці. У розігріте масло викладіть цибулю і слідом - морква. Обсмажте все разом.

4. Після того, як овочі стали м'якими і морквина пустила сік, викладайте піджарку в бульйон, де вже хвилин 10 вариться картопля і пшоно. Коли піджарку поклали в бульйон, продовжуйте варити ще 5-7 хвилин. Поперчіть.

5. Потім наріжте зелень (кріп, Зелена цибуля). Спочатку покладіть в суп зелена цибуля. Через дві хвилини засипте кріп. Варіть до повної м'якості картоплі.

6. З кісток курки зніміть відварене м'ясо. Наріжте його акуратними шматочками і покладіть в суп. Потримайте на вогні ще пару хвилин. Спробуйте на сіль. Якщо необхідно, Dosso. Вимикайте. Суп готовий. Смачного.