Суп овочевий з вермішеллю
(покроковий рецепт з фото)
Досить простий і вельми незвичайний супчик хочу запропонувати вам на замітку. Якщо ваше обіднє меню якраз вимагає різноманітності, то сміливо запам'ятовуйте недорогий, смачний і швидкий рецепт.
Легкий, але при цьому насичений і ароматний супчик перед вами. Лимон (вапно) і гострий перець надають страві особливу пікантність, але додавати їх слід дуже обережно, орієнтуючись на власний смак. Я покажу, як приготувати суп овочевий з вермішеллю на основі консервованих помідорів. Втім, ви можете використовувати і свіжі або ж томатний соус, наприклад. Подавати до столу страву можна з домашніми сухариками.
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Вермішель - 200 грам
- Зіра - 1/2 чайних ложки
- Помідори у власному соку - 800 грам
- Гострий перець - За смаком (по бажанню)
- Лимон - 1 штука (або вапно)
- Зелень - За смаком
- Сіль, цукор - За смаком
1. Лук з часником очистіть і подрібніть. У каструлі розігрійте олію.
2. Викладіть в каструлю вермішель і обсмажте її на середньому вогні, помішуючи, 3-5 хвилин. Вермішель повинна стати золотистої.
3. Додайте цибулю з часником і трохи зіри. Обсмажуйте ще кілька хвилин до м'якості овочів.
4. Помідори подрібніть в блендері і викладіть в каструлю. Додайте сіль, дрібку цукру. Влийте гарячу воду або заздалегідь зварений овочевий бульйон.
5. Викладіть в каструлю гострий перець.
6. З половини лайма чи лимона вичавіть сік прямо в каструлю. Другу половину можна використовувати для подачі. Подрібніть свіжу зелень. В даному випадку це петрушка.
7. Варіть супчик на повільному вогні хвилин 15. В кінці додайте зелень.
8. Смачного!