Рецепт Суп молочний фото

Суп молочний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Морква , Молоко
Дієтичне харчування
На обід , Для дітей
Супи
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Для багатьох молочний суп асоціюється або з молочної рисовою кашею, або з екзотичними стравами з Франції та Швеції. А як щодо простого і здорового овочевого супу на молоці? Корисно і здорово!

Опис приготування:

1. Картоплю і моркву очистити, помити, порізати на досить великі скибочки довільної форми.

2. Овочі скласти в каструльку і хлюпнути на дно трохи води. Проварити до напівготовності (5-7 хвилин). Воду не зливати. Посолити за смаком.

3. У напівготові овочі влити молоко. Буде чудово, якщо ви підігрієте молоко в іншій ємності, і увіллє його в суп вже гарячим.

4. Кип'ятимо суп ще хвилин 7-8 до повної готовності овочів. Помішуємо, щоб молоко не підгоріло.

5. Розливаємо по тарілках. У кожну кладемо по ложці олії і відразу ж беремося за їжу. Смакота!

  • Картопля - 3 штуки (середні)
  • Морквина - 3 штуки (середні)
  • Сіль - 1 За смаком
  • Молоко - 2 склянки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
1. Картоплю і моркву очистити, помити, порізати на досить великі скибочки довільної форми.

2. Овочі скласти в каструльку і хлюпнути на дно трохи води. Проварити до напівготовності (5-7 хвилин). Воду не зливати. Посолити за смаком.

3. У напівготові овочі влити молоко. Буде чудово, якщо ви підігрієте молоко в іншій ємності, і увіллє його в суп вже гарячим.

4. Кип'ятимо суп ще хвилин 7-8 до повної готовності овочів. Помішуємо, щоб молоко не підгоріло.

5. Розливаємо по тарілках. У кожну кладемо по ложці олії і відразу ж беремося за їжу. Смакота!

Схожі рецепти