Суп із стебел селери
(покроковий рецепт з фото)
Цей класичний рецепт супу з стебел селери сподобається всім любителям здорової їжі, а також всім тим, кому приїлися звичайні супи. Дуже смачно і в гарячому, і в холодному вигляді. Legko і ароматний!
Як вид, суп із стебел селери в домашніх умовах готується вкрай просто! Його можна готувати кожен день, такий вже він корисний. Аромат такого супу не зрівняється ні з чим! Дуже рекомендую в готову страву додати дрібку тертого сиру з пліснявою, nevoobrazimo смачно!
- Стебла селери - 3 штуки
- Корінь селери - 0.5 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Бульйон - 1 літр
- Вершкове масло - 50 грам
- Вершки - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. У каструлі розтоплюємо масло, і обсмажуємо в ньому порізані шматочками стебла і корінь селери, картопля і цибуля, поки цибуля не стане золотистим.
2. Вливаємо бульйон, додаємо сіль, перець і спеції. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і чекаємо 10-20 хвилин, поки картопля не стане м'якою.
3. Переливаємо суп в блендер, измельчим, потім знову в каструлю. Додамо вершки, подогреем, - і можна подавати!