Рецепт Суп із стебел селери фото

Суп із стебел селери
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Селера, Стебло селери
Дієтичне харчування
На обід, Корисний обід
Супи, Супи-пюре

Цей класичний рецепт супу з стебел селери сподобається всім любителям здорової їжі, а також всім тим, кому приїлися звичайні супи. Дуже смачно і в гарячому, і в холодному вигляді. Legko і ароматний!

Як вид, суп із стебел селери в домашніх умовах готується вкрай просто! Його можна готувати кожен день, такий вже він корисний. Аромат такого супу не зрівняється ні з чим! Дуже рекомендую в готову страву додати дрібку тертого сиру з пліснявою, nevoobrazimo смачно!

  • Стебла селери - 3 штуки
  • Корінь селери - 0.5 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Бульйон - 1 літр
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Вершки - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
суп із стебел селери - фото крок 1
1. У каструлі розтоплюємо масло, і обсмажуємо в ньому порізані шматочками стебла і корінь селери, картопля і цибуля, поки цибуля не стане золотистим.
суп із стебел селери - фото крок 2
2. Вливаємо бульйон, додаємо сіль, перець і спеції. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і чекаємо 10-20 хвилин, поки картопля не стане м'якою.
суп із стебел селери - фото крок 3
3. Переливаємо суп в блендер, измельчим, потім знову в каструлю. Додамо вершки, подогреем, - і можна подавати!

Схожі рецепти