Суп «царський»
(покроковий рецепт з фото)
Суп з лісовими грибами і курячим філе, приправлений вершками. Поєднання чудове. Смак насичений і приємний. Чути аромат грибів, який доповнюють різноманітні овочі. Вершки надають ніжність.
Є кілька варіантів приготування "царського" суп. Можна спочатку зробити насичену зажарку з овочів і грибів, а потім, на її основі, варити суп. Другий варіант описаний в даному рецепті. Овочі і гриби не засмажуємо. Такий суп буде легше і ніжніше за смаком.
- Куряче філе - 300 грам
- Гриби сухі - 20 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 частина
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Корінь селери - 1 частина
- Вершки - 150-200 мілілітрів
- Сіль - 2 щіпки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Чорний перець - 1-2 Щепоток
- Вода - 1, 5-2 L
Підготуємо інгредієнти.
У каструлю наливаємо воду і кладемо нарізане шматочками куряче філе. Доводимо до кипіння, знімаємо піну. Далі, додаємо лавровий лист і сіль. Варимо 20 хвилин.
Сухі лісові гриби замочуємо у воді на 30 хвилин.
Картопля чистим, ріжемо і висипаємо в каструлю.
Додаємо нарізаний дрібно цибулю.
Далі, кладемо селера і моркву, нарізані невеликими шматочками.
Гриби стали м'якими. Тепер їх можна нарізати і додати в суп. За пару хвилин до готовності виливаємо в суп вершки.
Суп "царський" готовий. Подаємо гарячим, посипавши свіжою зеленню і меленим перцем. Смачного!