Рецепт Суп «царський» фото

Суп «царський»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Гриби, Сушені гриби
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід
Супи

Суп з лісовими грибами і курячим філе, приправлений вершками. Поєднання чудове. Смак насичений і приємний. Чути аромат грибів, який доповнюють різноманітні овочі. Вершки надають ніжність.

Є кілька варіантів приготування "царського" суп. Можна спочатку зробити насичену зажарку з овочів і грибів, а потім, на її основі, варити суп. Другий варіант описаний в даному рецепті. Овочі і гриби не засмажуємо. Такий суп буде легше і ніжніше за смаком.

  • Куряче філе - 300 грам
  • Гриби сухі - 20 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 частина
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Корінь селери - 1 частина
  • Вершки - 150-200 мілілітрів
  • Сіль - 2 щіпки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Чорний перець - 1-2 Щепоток
  • Вода - 1, 5-2 L
суп
Підготуємо інгредієнти.
суп
У каструлю наливаємо воду і кладемо нарізане шматочками куряче філе. Доводимо до кипіння, знімаємо піну. Далі, додаємо лавровий лист і сіль. Варимо 20 хвилин.
суп
Сухі лісові гриби замочуємо у воді на 30 хвилин.
суп
Картопля чистим, ріжемо і висипаємо в каструлю.
суп
Додаємо нарізаний дрібно цибулю.
суп
Далі, кладемо селера і моркву, нарізані невеликими шматочками.
суп
Гриби стали м'якими. Тепер їх можна нарізати і додати в суп. За пару хвилин до готовності виливаємо в суп вершки.
суп
Суп "царський" готовий. Подаємо гарячим, посипавши свіжою зеленню і меленим перцем. Смачного!

Схожі рецепти