Суничне варення без цукру
(покроковий рецепт з фото)
Любителям не тільки смачних, але і корисних заготовок хочу порадити спробувати цей класний спосіб, як приготувати суничне варення без цукру. Ароматне, смачне і неймовірно просте.
Чесно кажучи, я навіть не зовсім впевнена, чи можна вважати таку заготовку варенням в класичному його розумінні. Одне скажу точно: це одна з найулюбленіших і бажаних заготовочек в моїй родині. Таке "варення" можна і в якості начинки використовувати і вприкуску з чимось вживати. Рекомендую!
- Суниця - 1 кілограм
- Мед - За смаком(1 до 1 з ягідним пюре)
1
Ягоди суниці вимийте і висушіть, видаліть хвостики.
2
За допомогою блендера або інший підручній техніки перетворите їх в пюре.
3
На один стакан суничного пюре потрібно 1 склянку меду. Додайте мед до ягодам, все перемішайте.
4
Баночки простерилизуйте і обсушити. Розкладіть варення по банкам, накрийте кришками і приберіть в холодильник.
5
Ось таке корисне варення без цукру і варіння вийшло. Смачного!