Сухарі з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Хто ж не любить похрумтіти рум'яним розсипчастим сухарем! особливо, якщо сухарик домашній та з родзинками! Це ж просто насолода!
Сухарі сушать не тільки, коли хліб черствіє. Крім задоволення, від домашніх сухариків практична користь. Добре просушені вони цілком можуть зберігатися в сухому місці до місяця.
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно пшеничне в / с - 3 -3, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Ізюм - 1/2 склянки
Продукти для сухарів.
Борошно просіяти, додати дріжджі, сіль і цукор і перемішати. Вливаючи тепле молоко, замісити м'яке тісто. У процесі вимішування підливайте масло. Ізюм промити, обсушити, припудрити борошном і вмішати в тісто ближче до кінця замісу. Дати тісту підійти удвічі.
Розділити тісто на 3 частини і розкачати кожну в пласт, товщиною в палець.
Підвернути обидва краї назустріч один одному і сформувати батони. Зробити надрізи і дати расстояться.
Випікати в прогрітій до 180 градусів духовці до рум'яної скоринки і готовності. Дати охолонути на дошці до теплого стану.
Нарізати батони скибочками завтовшки в палець.
Розкласти на решітці, застеленій пергаментом і випікати в гарячій духовці до підсушування і рум'янцю.
Дайте сухарикам охолонути. Подавайте до чаю або приберіть в щільно закривається банку, переклавши пергаментом, для зберігання.