Рецепт Сухарі з родзинками фото

Сухарі з родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Вагітним і годуючим
На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Хто ж не любить похрумтіти рум'яним розсипчастим сухарем! особливо, якщо сухарик домашній та з родзинками! Це ж просто насолода!

Опис приготування:

Сухарі сушать не тільки, коли хліб черствіє. Крім задоволення, від домашніх сухариків практична користь. Добре просушені вони цілком можуть зберігатися в сухому місці до місяця.

  • Молоко - 1 Склянка
  • Борошно пшеничне в / с - 3 -3, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Ізюм - 1/2 склянки
сухарі з родзинками - фото крок 1
Продукти для сухарів.
сухарі з родзинками - фото крок 2
Борошно просіяти, додати дріжджі, сіль і цукор і перемішати. Вливаючи тепле молоко, замісити м'яке тісто. У процесі вимішування підливайте масло. Ізюм промити, обсушити, припудрити борошном і вмішати в тісто ближче до кінця замісу. Дати тісту підійти удвічі.
сухарі з родзинками - фото крок 3
Розділити тісто на 3 частини і розкачати кожну в пласт, товщиною в палець.
сухарі з родзинками - фото крок 4
Підвернути обидва краї назустріч один одному і сформувати батони. Зробити надрізи і дати расстояться.
сухарі з родзинками - фото крок 5
Випікати в прогрітій до 180 градусів духовці до рум'яної скоринки і готовності. Дати охолонути на дошці до теплого стану.
сухарі з родзинками - фото крок 6
Нарізати батони скибочками завтовшки в палець.
сухарі з родзинками - фото крок 7
Розкласти на решітці, застеленій пергаментом і випікати в гарячій духовці до підсушування і рум'янцю.
сухарі з родзинками - фото крок 8
Дайте сухарикам охолонути. Подавайте до чаю або приберіть в щільно закривається банку, переклавши пергаментом, для зберігання.

Схожі рецепти