Рецепт Суфле з вишнею фото

Суфле з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Вишня
Рецепти для схуднення
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Десерти
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

На Вас чекають пропоную легкий і повітряний десерт, який дуже легко готується і так подобається дітям. Замість вишні може бути будь-яка інша ягода на ваш смак.

Опис приготування:

Якщо ваші діти не особливо шанують сир або ви хочете приготувати смачні ласощі для всієї родини, суфле з вишнею стане відмінним варіантом. Готується воно швидко, потрібно буде тільки почекати, поки воно застигне в холодильнику. З сиру і ряжанки готується сирна маса, в яку додається за смаком ванільний цукор, розведений желатин і фрукти з ягодами (за смаком). Потім маса викладається в форму і відправляється в холодильник до повного застигання.

  • Сир - 500 грам
  • Ряжанка - 250 грам
  • Банан - 2 штуки
  • Вишня - 0, 5 склянки (без кісточки)
  • Желатин - 15 грам
  • Ванільний цукор - 15 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
суфле з вишнею - фото крок 1
1. Готувати суфле можна не тільки в духовці. Наприклад, суфле з вишнею можна зробити в холодильнику всього за 2 годину. Для приготування цих ласощів нам знадобиться сир, ряжанка, желатин, банани і вишня.
суфле з вишнею - фото крок 2
2. Для початку слід замочити желатин в теплій воді і залишити його хвилин на 20.
суфле з вишнею - фото крок 3
3. Збиваємо сир з ряжанкою і цукром (додавайте його до смаку), додаємо банани, продовжуємо подрібнювати масу блендером.
суфле з вишнею - фото крок 4
4. Розливаємо отриману масу в дві ємності, в одну з яких додаємо вишні без кісточки. Збиваємо блендером до тих пір, поки вишні не перетворяться в однорідну масу.
суфле з вишнею - фото крок 5
5. Воду з желатином доводимо до кипіння, але не кип'ятимо, знімаємо з вогню і даємо їй трохи охолонути.
суфле з вишнею - фото крок 6
6. Теплу желатинову масу розливаємо в обидві ємності з бананом і вишнею.
суфле з вишнею - фото крок 7
7. Беремо будь-яку форму для запікання або звичайну форму (скло, кераміку і т.П.), потроху виливаємо в неї спочатку бананову масу, а зверху - вишневу (типу торт "зебри & Quot; ).
суфле з вишнею - фото крок 8
8. Відправляємо в холодильник мінімум на одну годину до повного застигання. Після цього дістаємо і занурюємо форму в гарячу воду, щоб суфле трохи відстало від стінок форми і безперешкодно виявилося на блюді.
суфле з вишнею - фото крок 9
9. Прикрашаємо суфле з вишнею і бананами за бажанням. Можна навіть полити його солодким сиропом, шоколадом або згущеним молоком.

Схожі рецепти