Стейк з сьомги в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне, ароматне і соковите м'ясо - саме такими виходять стейки з сьомги, приготовані в мультиварці. Сама риба неймовірно корисна, так що блюдо є просто обов'язковим до приготування!
Смачна риба, та ще й приготовлена на пару - що може бути корисніше такого блюда на обід або вечерю? За допомогою мультиварки можна приготувати відразу дві страви за один захід: і рибу, і гарнір до неї. Перед вами рецепт приготування стейка з сьомги в мультиварці. А разом з сьомгою ми зваримо ще й картопля. Зручно, Чи не справедливість? Читаємо рецепт і готуємо. Все у вас вийде смачно!
- Стейки сьомги - 2 штуки(500 м)
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Спеції для риби - 1 Чайна ложка (спеції без солі)
- Лимон - 1/2 штуки
Стейки моєму, підсушують паперовими рушниками і посипаємо сіллю, перцем і спеціями для риби. Якщо у вас немає спеціальних спецій, скористайтеся будь-якими сухими ароматними травами: базиліком, петрушкою, кропом. Поливаємо стейки соком лимона.
Кожен шматочок риби загортаємо в фольгу. Це робимо для того, щоб сік з риби не витікав, а залишався в самій рибку.
Разом з рибою ми можемо приготувати і гарнір. Тому очистимо приблизно 500 г. Картоплі, поріжемо овоч кубиками і викладемо в чашу мультиварки. Заливаємо водою так, щоб рівень води був трохи вище картоплі.
Встановлюємо піддон для варіння на пару і в нього укладаємо рибу у фользі. Закриваємо кришку мультиварки, встановлюємо режим "варка на пару" з 35 хвилин. І чекаємо! З картоплі я дуже люблю робити до рибку пюре.