Рецепт Солянка з куркою фото

Солянка з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Пропоную приготувати легке овочеве блюдо з курячим філе для сімейного обіду або вечері. Приготувати його можна як за допомогою мультиварки, так і в глибокій сковороді. Вибирайте, що зручно особисто вам.

Опис приготування:

Як приготувати солянку з куркою, я розповім трохи нижче. Взагалі блюдо солянка буває двох видів: в якості першої страви і як другу. Я дуже люблю готувати свою сім'ю саме другий варіант цього знаменітного страви. Що з цього виходить, Дивіться нижче. Хай щастить!

  • Курка - 300-400 грам (будь-яка частина або філе без шкіри)
  • Капуста - 600 грам
  • Квасоля стручкова - 200 грам
  • Морква - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Масло рстітельное - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Хміль-сунелі - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
солянка з куркою - фото крок 1
Підготуйте куряче м'ясо і овочі для солянки. Підійде будь-яка частина курки, я дуже люблю брати філе без шкіри. Всі овочі ретельно вимийте і очистіть.
солянка з куркою - фото крок 2
Тепер поріжте всі овочі і куряче м'ясо невеликими шматочками. Для подрібнення моркви можна використовувати крупну тертку.
солянка з куркою - фото крок 3
Обсмажте куряче м'ясо на рослинному маслі до зміни кольору (має біліть). Додати сіль его, додайте хмелі-сунелі і перець мелений.
солянка з куркою - фото крок 4
Тепер побавьте до м'яса подрібнені овочі, вся сіль. Можна влити трохи води, якщо вам здається, що капуста не дуже соковита. Гасіть блюдо 45 хвилин до повної готовності під кришкою.
солянка з куркою - фото крок 5
Наша солянка з куркою готова! Подавайте її з зеленню і сметаною. Смачного!

Схожі рецепти