Солянка з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати легке овочеве блюдо з курячим філе для сімейного обіду або вечері. Приготувати його можна як за допомогою мультиварки, так і в глибокій сковороді. Вибирайте, що зручно особисто вам.
Як приготувати солянку з куркою, я розповім трохи нижче. Взагалі блюдо солянка буває двох видів: в якості першої страви і як другу. Я дуже люблю готувати свою сім'ю саме другий варіант цього знаменітного страви. Що з цього виходить, Дивіться нижче. Хай щастить!
- Курка - 300-400 грам (будь-яка частина або філе без шкіри)
- Капуста - 600 грам
- Квасоля стручкова - 200 грам
- Морква - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Масло рстітельное - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Хміль-сунелі - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком

Підготуйте куряче м'ясо і овочі для солянки. Підійде будь-яка частина курки, я дуже люблю брати філе без шкіри. Всі овочі ретельно вимийте і очистіть.

Тепер поріжте всі овочі і куряче м'ясо невеликими шматочками. Для подрібнення моркви можна використовувати крупну тертку.

Обсмажте куряче м'ясо на рослинному маслі до зміни кольору (має біліть). Додати сіль его, додайте хмелі-сунелі і перець мелений.

Тепер побавьте до м'яса подрібнені овочі, вся сіль. Можна влити трохи води, якщо вам здається, що капуста не дуже соковита. Гасіть блюдо 45 хвилин до повної готовності під кришкою.

Наша солянка з куркою готова! Подавайте її з зеленню і сметаною. Смачного!