Рецепт Солодкий плов фото

Солодкий плов
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На вечерю , Для дітей , На сніданок , Ситний сніданок
Солодке , Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Якщо вам захотілося приготувати щось незвичайне, то солодкий плов з фруктами буде дуже доречним. Приготування солодкого плову займає зовсім небагато часу.

Опис приготування:

Блюдо добре тим, що підійде вегетаріанцям.

Приготування:

Перебрати рис і промити під холодною проточною водою. Вимити сухофрукти в теплій воді. У сковороді розігріти олію. Додати нарізану кільцями цибулю і нашатковану соломкою моркву і обсмажити. Додати сухофрукти, посолити, приправити спеціями і влити окріп, щоб вода на 1-1, 5 см покривала рис. Накрити кришкою і тушкувати близько 30 хвилин на повільному вогні. Зняти з вогню, перемішати і дати постояти перед подачею на стіл протягом 10 хвилин.


  • Рису - 600 грам
  • Лука - 150 грам
  • Морква - 150 грам
  • Коран - 150 грам
  • Чорносливу - 100 грам
  • Родзинок - 150-200 грам
  • Рослинна олія - За смаком
  • Спеції для плову - За смаком
  • Сіль - За смаком
Блюдо добре тим, що підійде вегетаріанцям.

Приготування:

Перебрати рис і промити під холодною проточною водою. Вимити сухофрукти в теплій воді. У сковороді розігріти олію. Додати нарізану кільцями цибулю і нашатковану соломкою моркву і обсмажити. Додати сухофрукти, посолити, приправити спеціями і влити окріп, щоб вода на 1-1, 5 см покривала рис. Накрити кришкою і тушкувати близько 30 хвилин на повільному вогні. Зняти з вогню, перемішати і дати постояти перед подачею на стіл протягом 10 хвилин.

Схожі рецепти