Солодкий холодник
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами смачне літні ласощі - "солодкий холодник"! Цю страву можна віднести до литовської, білоруської, української, російської кухням. Це суп-десерт, які подається холодним. Дивіться рецепт!
Для солодкого холодник використовуйте будь-які сезонні свіжі ягоди: черешню, вишню, полуницю, малину, чорницю, смородину чорну або червону і т. d. Холодник можна їсти все літо, він легкий і смачний, одночасно ситний, я дуже люблю його на сніданок з солодкою булочкою. Дивіться мій рецепт, а я розповім, як приготувати солодкий холодник! хай щастить!
- Кефір - 250 мілілітрів
- Свіжі ягоди - 100 грам
- Крем - 60 грам
- Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
Підготуйте продукти для солодкого холодник. Все повинно бути заздалегідь охолоджене.
Ягоди переберіть, ретельно вимийте і обірвіть хвостики.
У чашу блендера складіть ягоди (90 г), додайте сметану (55 г, залишилися 5 г використовуйте для прикраси супу), кефір і цукрову пудру. Решта 10 г ягід залиште для подачі супу.
Занурювальним блендером пюріруйте масу. Після чого пропустіть її через дрібне сито, щоб шкурки ягід не були в суп.
Перелийте суп в тарілочку і прикрасьте на свій смак, я поклала в центр ягоди і полила зверху сметаною. Смачного!