Солодкі супи
(покроковий рецепт з фото)
Солодкий суп - це мрія кожної дитини. Перетворюючи мрію в реальність, розповім вам, як приготувати солодкі супи. Не тільки ваша дитина, але і ви будете в повному захваті від такої страви.
Для приготування ви можете використовувати улюблені фрукти, ягоди, а також різні молочні продукти, спеції. Готую суп з полуниці, полуничного йогурту і яблучного соку. Подаю таке блюдо холодним з гілочкою м'яти. Можна розлити його по тарілках або налити в стакан.
- Вода - 1 Склянка
- Яблучний сік - 1 Склянка
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Мелена кориця - 0, 5 чайних ложки
- Гвоздика мелена - 1 щіпка
- Полуниця - 2 склянки
- Полуничний йогурт - 2 склянки
- Червоний харчовий барвник - 2 краплі
- Крем - 1/4 склянки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
1
В сотейник налейте 180 мілілітрів води, яблучний сік, додайте цукровий пісок, корицю і гвоздику.
2
Надішліть каструлю на вогонь і доведіть до кипіння, потім розмішайте все і приберіть з вогню.
3
Полуницю вимийте і відокремте зелені хвостики, викладіть в чашу блендера і влийте воду, що залишилася, збийте все.
4
Змішайте полуничну масу з вмістом каструлі, в іншій ємності змішайте йогурт з харчовим барвником, потім з'єднайте обидві маси.
5
Перемішайте і відправте каструлю в холодильник для охолодження.
6
Змішайте сметану і молоко, розлийте суп по тарілках і в центр викладіть чайну ложку сметани з молоком, зробіть фігурні розлучення і прикрасьте гілочкою м'яти. Смачного!