Рецепт Солодка піца з фруктами фото

Солодка піца з фруктами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Вершковий сир , Сир , Яйця , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Піца
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Відмінне блюдо для святкування дитячого Дня народження або просто на полуденок. Розповім, як приготувати солодку піцу з фруктами. Можна використовувати будь-які фрукти, сухофрукти, ягоди або горіхи за смаком.

Опис приготування:

Якщо раніше ви ще не пробували таку піцу, то обов'язково зробіть її хоча б раз. Блюдо виглядає красиво і дуже апетитно. В якості основи можна використовувати будь-який тісто (листкове, biskvitnoe, пісочне), а також можна розкришити пісочне печиво. Для кремовою прошарку можна використовувати збиті вершки або сметану, а також вершковий сир.

  • Вершкове масло - 175 грам(115 г для тесту, 60 г для крему)
  • Цукор - 390 грам(150 г для тесту, 240 г для крему)
  • Яйця - 1 штука
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки(1 немає. L. Для тіста, 1 - для крему)
  • Борошно - 190 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Кукурудзяний крохмаль - 0, 5-1 чайних ложки
  • Вершковий сир - 225 грам
  • Вершки - 1 Ст. Ложка
  • Фрукти - За смаком
1
У чашу міксера викладіть розм'якшене вершкове масло і збивайте його на середній швидкості 1 хвилину, потім додайте цукор, перемішайте, вбийте яйце і ваніль.
2
Борошно з'єднайте з сіллю, розпушувачем, содою, кукурудзяним крохмалем. Порційно всипати борошно в чашу і перемішуйте на низькій швидкості за допомогою спеціальної насадки для тіста. Накрийте чашу плівкою і відправте в холодильник на півгодини.
3
Через 30 хвилин дістаньте тісто. Змастіть форму для випічки і вилийте тісто, розрівняйте його і відправте в розігріту до 175 градусів духовку на 20 хвилин.
4
Готову основу дістаньте з духовки і остудіть, потім відправте в холодильник на 10 хвилин.
5
У чисту чашу міксера покладіть вершковий сир і розм'якшене вершкове масло, збивайте пару хвилин, потім додайте цукор, вершки і ванільний екстракт. Збивайте ще 1-2 хвилини.
6
Вимийте і подрібніть фрукти, ягоди, які більше любите. Дістаньте основу з холодильника, щедро змастіть її кремом і викладіть фрукти. Подавайте відразу до столу.

Схожі рецепти