Солодка піца з фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне блюдо для святкування дитячого Дня народження або просто на полуденок. Розповім, як приготувати солодку піцу з фруктами. Можна використовувати будь-які фрукти, сухофрукти, ягоди або горіхи за смаком.
Якщо раніше ви ще не пробували таку піцу, то обов'язково зробіть її хоча б раз. Блюдо виглядає красиво і дуже апетитно. В якості основи можна використовувати будь-який тісто (листкове, biskvitnoe, пісочне), а також можна розкришити пісочне печиво. Для кремовою прошарку можна використовувати збиті вершки або сметану, а також вершковий сир.
- Вершкове масло - 175 грам(115 г для тесту, 60 г для крему)
- Цукор - 390 грам(150 г для тесту, 240 г для крему)
- Яйця - 1 штука
- Ванільний екстракт - 2 чайних ложки(1 немає. L. Для тіста, 1 - для крему)
- Борошно - 190 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Кукурудзяний крохмаль - 0, 5-1 чайних ложки
- Вершковий сир - 225 грам
- Вершки - 1 Ст. Ложка
- Фрукти - За смаком
1
У чашу міксера викладіть розм'якшене вершкове масло і збивайте його на середній швидкості 1 хвилину, потім додайте цукор, перемішайте, вбийте яйце і ваніль.
2
Борошно з'єднайте з сіллю, розпушувачем, содою, кукурудзяним крохмалем. Порційно всипати борошно в чашу і перемішуйте на низькій швидкості за допомогою спеціальної насадки для тіста. Накрийте чашу плівкою і відправте в холодильник на півгодини.
3
Через 30 хвилин дістаньте тісто. Змастіть форму для випічки і вилийте тісто, розрівняйте його і відправте в розігріту до 175 градусів духовку на 20 хвилин.
4
Готову основу дістаньте з духовки і остудіть, потім відправте в холодильник на 10 хвилин.
5
У чисту чашу міксера покладіть вершковий сир і розм'якшене вершкове масло, збивайте пару хвилин, потім додайте цукор, вершки і ванільний екстракт. Збивайте ще 1-2 хвилини.
6
Вимийте і подрібніть фрукти, ягоди, які більше любите. Дістаньте основу з холодильника, щедро змастіть її кремом і викладіть фрукти. Подавайте відразу до столу.