Соковиті гарячі бутерброди
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті гарячі бутерброди - просто ідеальний варіант для ситного сніданку або перекусу в дорозі або на роботі. Такі бутерброди можна готувати з будь-якою начинкою, але ковбаса, помідори і сир - класика!
Раніше я вже готувала такі бутерброди, виходило теж дуже смачно. Але! Вони були без майонезу і не виходили такими соковитими. А ось в цей раз я вирішила додати ще й майонез, і не пошкодувала: вийшло дійсно дуже соковито і просто неймовірно смачно! Низ бутерброда присмажується і підсушується, стаючи дуже хрустким, а в ось зверху начинка злегка просочує батон, роблячи його ніжним і соковитим. Рецепт, як приготувати соковиті гарячі бутерброди, перед вами, обов'язково приготуйте їх, ви не пошкодуєте!
- Хліб - 5 скибочок
- Ковбаса копчена - 120 грам
- Помідор - 1 штука
- Сир твердий - 70 грам
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Ковбасу і помідор наріжте кубиками.
Змішайте їх з натертим на крупній тертці сиром, подрібненою зеленню і майонезом. Все добре перемішайте. Зверніть увагу: пропорції продуктів ви можете змінювати на свій смак.
На деко викладіть скибочки хліба, зверху рясно викладіть начинку, злегка притисніть ложкою.
Запікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів, 15 хвилин, поки начинка не стане золотистою, а низ гарненько підрум'яниться.
Подивіться, якими апетитними вийшли бутерброди! Вони одночасно і хрусткі, і соковиті, і ніжні, і просто неймовірно смачні! Усе, я пішла їсти, і вам приємного!