Сніданок «Полуничка»
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати близьких і гостей незвичайної закускою? Тоді запрошую вас на кухню, щоб повторити цей чудовий і абсолютно нескладний рецепт. Дуже рекомендую взяти його на замітку!
Традиційне і улюблене багатьма блюдо в абсолютно несподіваній інтерпретації - це мій варіант, як приготувати закуску "полуничка" . Така подача напевно змусить всіх гадати, що ж ховається за цими апетитними ягідками. При все це сам процес абсолютно нескладний і захоплюючий, так що повторити рецепт зможе навіть новачок в кулінарії. Прикрасьте свій святковий стіл цієї чудової закускою.
- Оселедець малосоленая - 200 грам
- Картопля - 6-8 штук
- Буряк - 1 штука
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Насіння кунжуту - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
2. Готову картоплю очистіть і відразу ж розімніть в пюре, поки він ще гарячий. Додайте за смаком сіль, перець, перемішайте.
4. А тепер, коли всі інгредієнти готові, настає час для самого цікавого. Візьміть трохи пюре в долоньку, в центр викладіть ложку начинки і акуратно все заліпити. Надайте заготівлі форму полуниці. Акуратно занурюйте її в буряковий сік і викладайте на тарілку. Залиште приблизно на півгодинки, щоб сік підсох.