Рецепт Сніданок «нічної обжерливості» фото

Сніданок «нічної обжерливості»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Морква , Брокколі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На полуденок , На швидку руку
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Свою назву ця закуска отримала не дарма. Напевно, кожному з нас іноді пізно ввечері непереборно хочеться щось пожувати. Закуска «нічної обжерливості» прекрасно втамує це бажання і без шкоди фігурі.

Опис приготування:

Складається закуска «нічної обжерливості» з брокколі, морква, твердого сиру і яєць. Але список інгредієнтів не"закритий" , ви можете додавати і інші інгредієнти (наприклад, кольорову капусту, відварні боби і навіть курку). Готується така закуска дуже швидко, а зберігається довго. Блюдо відмінно підійде для легкого перекусу вдома або в дорозі, стане незамінним, якщо раптом захотілося чогось пожувати. Сьогодні пропоную вам рецепт, як приготувати закуску «нічної обжерливості».

  • Брокколі - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сир твердий - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 3-4 Ст. Ложок
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
закуска
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Морква і часник очистіть, брокколі відваріть до м'якості.
закуска
Моркву натріть на дрібній тертці.
закуска
Твердий сир натріть на крупній тертці (за бажанням можна також натерти його на дрібній тертці).
закуска
Брокколі охолодіть і дрібно поріжте.
закуска
Яйця злегка збийте вінчиком, додайте брокколі, морква і сир. Додати сіль, всипте паприку і видавіть часник. Все добре перемішайте.
закуска
Всипати потроху борошно, буквально по 1 ст. Ложці. Вимішуйте масу. Якщо потрібно, додавайте ще борошна. Маса повинна вийти досить густою, щоб готова закуска тримала форму.
закуска
З отриманої овочевої маси сформуйте невеликі кульки, викладіть їх на деко, застелене пергаментом. Запікайте в духовці 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
закуска
Закуска «нічної обжерливості» готова. Подавати її можна з різними соусами. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти