Сніданок «нічної обжерливості»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.
Свою назву ця закуска отримала не дарма. Напевно, кожному з нас іноді пізно ввечері непереборно хочеться щось пожувати. Закуска «нічної обжерливості» прекрасно втамує це бажання і без шкоди фігурі.
Опис приготування:
Складається закуска «нічної обжерливості» з брокколі, морква, твердого сиру і яєць. Але список інгредієнтів не"закритий" , ви можете додавати і інші інгредієнти (наприклад, кольорову капусту, відварні боби і навіть курку). Готується така закуска дуже швидко, а зберігається довго. Блюдо відмінно підійде для легкого перекусу вдома або в дорозі, стане незамінним, якщо раптом захотілося чогось пожувати. Сьогодні пропоную вам рецепт, як приготувати закуску «нічної обжерливості».
- Брокколі - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сир твердий - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Морква і часник очистіть, брокколі відваріть до м'якості.
Моркву натріть на дрібній тертці.
Твердий сир натріть на крупній тертці (за бажанням можна також натерти його на дрібній тертці).
Брокколі охолодіть і дрібно поріжте.
Яйця злегка збийте вінчиком, додайте брокколі, морква і сир. Додати сіль, всипте паприку і видавіть часник. Все добре перемішайте.
Всипати потроху борошно, буквально по 1 ст. Ложці. Вимішуйте масу. Якщо потрібно, додавайте ще борошна. Маса повинна вийти досить густою, щоб готова закуска тримала форму.
З отриманої овочевої маси сформуйте невеликі кульки, викладіть їх на деко, застелене пергаментом. Запікайте в духовці 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.
Закуска «нічної обжерливості» готова. Подавати її можна з різними соусами. Їжте із задоволенням!