Смородиновий штрудель
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт потрапив до мене зовсім випадково, але він виявився настільки вдалим, що тепер я готую штрудели тільки так. Ніжна смородиновий-бананова начинка не залишить нікого байдужим!
Приготуємо смородиновий штрудель в домашніх умовах. На розкачане листкове тісто викладаємо шматочки вершкового масла, присипаємо його цукром. Також додаємо мигдальні пластівці і смужки банана, загортаємо тісто уздовж, zashtipnuv кінець. Також додаємо смородину і ще присипаємо цукром. Формуємо штрудель, викладаємо його на деко. Перед випічкою змастіть штрудель яйцем і присипте кунжутом. Хай щастить!
- Тісто листкове - 1 штука (упаковка)
- Банани - 2 штуки
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Смородина чорна - 1 Склянка
- Мигдальні пластівці - 0, 5 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Насіння кунжуту - 1 Ст. Ложка
Розморожуємо листкове тісто і розгортаємо його на столі, присипаному борошном. На тісто викладаємо шматочки вершкового масла, присипаємо 1 ст.Л. Цукру. Також присипаємо мигдальними пластівцями і поливаємо медом. Зверху розкладаємо порізані смужками банани. Тісто загортаємо уздовж один раз, кінець zashtipиvaem.
Уздовж укладаємо промиті ягоди смородини і присипаємо їх цукром. Загортаємо штрудель.
Кладемо штрудель на деко змащений маслом. Зверху змащуємо його яйцем, присипаємо кунжутом і цукром.
Випікаємо 20 хвилин, температура 220 градусів. Смачного!