Рецепт Смородиновий штрудель фото

Смородиновий штрудель
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Фрукти , Листкове тісто , Смородина , Банан
Дієтичне харчування
Для дітей , Десерт
Випічка , Струдель
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей рецепт потрапив до мене зовсім випадково, але він виявився настільки вдалим, що тепер я готую штрудели тільки так. Ніжна смородиновий-бананова начинка не залишить нікого байдужим!

Опис приготування:

Приготуємо смородиновий штрудель в домашніх умовах. На розкачане листкове тісто викладаємо шматочки вершкового масла, присипаємо його цукром. Також додаємо мигдальні пластівці і смужки банана, загортаємо тісто уздовж, zashtipnuv кінець. Також додаємо смородину і ще присипаємо цукром. Формуємо штрудель, викладаємо його на деко. Перед випічкою змастіть штрудель яйцем і присипте кунжутом. Хай щастить!

  • Тісто листкове - 1 штука (упаковка)
  • Банани - 2 штуки
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Смородина чорна - 1 Склянка
  • Мигдальні пластівці - 0, 5 склянки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Насіння кунжуту - 1 Ст. Ложка
смородиновий штрудель - фото крок 1
Розморожуємо листкове тісто і розгортаємо його на столі, присипаному борошном. На тісто викладаємо шматочки вершкового масла, присипаємо 1 ст.Л. Цукру. Також присипаємо мигдальними пластівцями і поливаємо медом. Зверху розкладаємо порізані смужками банани. Тісто загортаємо уздовж один раз, кінець zashtipиvaem.
смородиновий штрудель - фото крок 2
Уздовж укладаємо промиті ягоди смородини і присипаємо їх цукром. Загортаємо штрудель.
смородиновий штрудель - фото крок 3
Кладемо штрудель на деко змащений маслом. Зверху змащуємо його яйцем, присипаємо кунжутом і цукром.
смородиновий штрудель - фото крок 4
Випікаємо 20 хвилин, температура 220 градусів. Смачного!

Схожі рецепти