Рецепт Смажені вонтони по-мексиканськи фото

Смажені вонтони по-мексиканськи
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня , Китайська кухня
Тісто , Борошно
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смажені вонтони по-мексиканськи - це мексиканський варіант приготування традиційних китайських пельменів, званих вонтонов. Чимось нагадують маленькі чебуреки з незвичайною начинкою.

Опис приготування:

Як відомо, vontony - це такі традиційні китайські пельмені, які можна смажити, варити у воді або готувати на пару. Ми ж приготуємо смажені вонтони по-мексиканськи - будемо обсмажувати вонтони в маслі і начиняти їх кілька нестандартними продуктами. Виходить дуже смачно, а якщо додати ще й якісь гострі мексиканські спеції (мСАТ або перець чилі), то ще й дуже гостро. Спробуйте!

  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Кукурудза консервування - 100 грам
  • Куряча грудка - 150 грам
  • Мінеральна вода - 125 мілілітрів
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Квасоля червона у власному соку - 100 грам
  • Оливкова олія - 150 мілілітрів
смажені вонтони по-мексиканськи - фото крок 1
Змішуємо борошно, яйця, воду і сіль, месім з цього тісто, звертаємо тісто в кулю, загортаємо його в плівку і залишаємо на півгодини.
смажені вонтони по-мексиканськи - фото крок 2
Обсмажуємо в маслі дрібно нарізану цибулю, через 5 хвилин додаємо в сковороду дрібними кубиками нарізаний перець і сіль. Смажимо ще 4-5 хвилин, потім додаємо подрібнений часник. Обсмажуємо ще чуть-чуть і знімаємо з вогню.
смажені вонтони по-мексиканськи - фото крок 3
Змішуємо обсмажені овочі з кукурудзою і квасолею.
смажені вонтони по-мексиканськи - фото крок 4
Додаємо до начинки дрібно нарізане готове куряче м'ясо, спеції і тертий сир. При бажанні можна злегка збризнути лимонним соком.
смажені вонтони по-мексиканськи - фото крок 5
Тісто розгортаємо і нарізаємо на квадратики стороною приблизно 8-10 см. У центр кожного квадратика викладаємо трохи начинки, потім защипуємо краю, формуючи трикутні вонтони.
смажені вонтони по-мексиканськи - фото крок 6
У глибокій сковороді розігріваємо олію, кидаємо в нього вонтони і обсмажуємо на великому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.
смажені вонтони по-мексиканськи - фото крок 7
Готово! Подавати краще гарячими, хоча можна і холодними.

Схожі рецепти