Рецепт Смажена риба фото

Смажена риба
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Тілапія
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Способів, як приготувати смажену рибу, дуже багато. Тут я вам покажу рецепт смаженої тилапии з оригінальним соусом на основі вина і лимона. Рибка буде ніжною, дуже ароматною і, звичайно, смачною.

Опис приготування:

Цей рецепт підкорив мене своєю простотою і дійсно вишуканим смаком і ароматом. Більш того, мені подобається, що блюдо цілком можна вважати дієтичним. Вершкове масло можна не додавати, але воно дає приємний аромат, тому я його використовувала.

  • Файл тілапія - 4 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Вино біле сухе - 180 мілілітрів
  • Лимон - 1 штука(Cedra + 3 ст. L. Соку)
  • Каперсами - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - За смаком
смажена риба - фото крок 1
На столі розтопіть вершкове і 2 ст. Ложки рослинної олії.
смажена риба - фото крок 2
Рибка сіль, поперчіть, обсмажте кожне філе до золотистої по обидва боки.
смажена риба - фото крок 3
Приберіть рибу, а на оствшемся олії обсмажте до золотистого подрібнену цибулю і часник. Потім влийте вино.
смажена риба - фото крок 4
Потім додайте цедру лимона і сік, каперсами, подрібнену зелень. Протушкувати соус, щоб рідина практично повністю випарувалася.
смажена риба - фото крок 5
Викладіть рибу в соус і прогрійте пару хвилин.
смажена риба - фото крок 6
Подавайте блюдо гарячим з будь-яким гарніром.

Схожі рецепти