Смажена капуста в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Панянки, бажаючі скоротити калорії, увага. Всі знають про користь капусти! страви, приготовлені з неї, сповнені вітамінів. Особливо коли справа стосується правильного дбайливого приготування.
Звичайно, язик йде про мультиварці…
Простий рецепт смаженої капусти в мультиварці скоротить Ваші зусилля на кухні! Навіть якщо Ви досвідчений кулінар, пропоную панацею всіх часів: як приготувати смажену капусту в мультиварці.
1. Очистіть від зовнішніх листя капусту. Видаліть качан для більш зручного приготування. Також вирішите, якої форми і розміру буде готова капуста. Найпростіший спосіб це використовувати овощерезку.
2. Деякі для готування вибирають молоду капусту. Безумовно, можна вибрати і вид капусти: брюссельську, брокколі, пекінську… Якщо ж Вам попалася немолода капуста, необхідно надати їй більш м'якої консистенції. Пам'ятайте її руками і обдайте сіллю, так вона вийде більш соковитою і ніжною.
3. Відповідно до форми капусти наріжте цибулю. Це можуть бути кільця або півкільця, можна просто його подрібнити.
4. У чашу мультиварки налийте олії, виставите режим "жарка" . Тут починається найцікавіше. Відомо, що мультиварки і пароварки зберігають більше поживних речовин в інгредієнтах після термічної обробки. Спассіруйте цибулю протягом 5 хвилин, поки він не почне набувати золотистий окрас.
5. Надішліть капусту в чашу з цибулею і продовжите смаження. Весь процес, разом з пасеровку лука, займе близько 20 хвилин. При температурі 120 градусів в цьому режимі мультиварка зробить приголомшливу роботу: Ваше блюдо залишиться повним вітамінів.
6. Смажена капуста стане відмінним гарніром до будь-якої страви з м'яса, риби, грибів, до того ж пані на дієті можуть не обмежувати себе у вживанні такого блюда.
- Капуста - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - 4 щіпки
- Чорний перець - За смаком
Простий рецепт смаженої капусти в мультиварці скоротить Ваші зусилля на кухні! Навіть якщо Ви досвідчений кулінар, пропоную панацею всіх часів: як приготувати смажену капусту в мультиварці.
1. Очистіть від зовнішніх листя капусту. Видаліть качан для більш зручного приготування. Також вирішите, якої форми і розміру буде готова капуста. Найпростіший спосіб це використовувати овощерезку.
2. Деякі для готування вибирають молоду капусту. Безумовно, можна вибрати і вид капусти: брюссельську, брокколі, пекінську… Якщо ж Вам попалася немолода капуста, необхідно надати їй більш м'якої консистенції. Пам'ятайте її руками і обдайте сіллю, так вона вийде більш соковитою і ніжною.
3. Відповідно до форми капусти наріжте цибулю. Це можуть бути кільця або півкільця, можна просто його подрібнити.
4. У чашу мультиварки налийте олії, виставите режим "жарка" . Тут починається найцікавіше. Відомо, що мультиварки і пароварки зберігають більше поживних речовин в інгредієнтах після термічної обробки. Спассіруйте цибулю протягом 5 хвилин, поки він не почне набувати золотистий окрас.
5. Надішліть капусту в чашу з цибулею і продовжите смаження. Весь процес, разом з пасеровку лука, займе близько 20 хвилин. При температурі 120 градусів в цьому режимі мультиварка зробить приголомшливу роботу: Ваше блюдо залишиться повним вітамінів.
6. Смажена капуста стане відмінним гарніром до будь-якої страви з м'яса, риби, грибів, до того ж пані на дієті можуть не обмежувати себе у вживанні такого блюда.