Смачний смузі зі шпинату
(покроковий рецепт з фото)
Шпинат складно назвати інгредієнтом для смузі, але, повірте, після цього рецепта ви перестанете так думати! Тут я розповім, як приготувати смачний смузі зі шпинату, корисний і красивий!
Цей рецепт доводить, що шпинат може бути відмінним складовим компонентом для солодких страв! Смузі зі шпинатом не тільки дуже корисні і красиві, але і неймовірно смачні, так як шпинат за смаком практично нейтральний, він відмінно поєднується з будь-якими іншими продуктами. Такий смузі відмінно підійде в якості напою влітку або допоможе прийти в форму після свят. Рекомендую використовувати саме заморожений банан, так як він надає потрібну текстуру напою.
- Заморожений шпинат - 200 грам
- Заморожений банан - 200 грам
- Сирі кешью - 30 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Свіжа м'ята - 1 пучок
- Мед або сироп klenovиy - За смаком
1. Для початку трохи розморозити шпинат, щоб його було легше збивати блендером. Потім наріжте заморожений банан на шматочки і додайте його до шпинату в чашу блендера.
2. Туди ж додайте молоко, листя свіжої м'яти і добре все перемішайте блендером. За необхідності додайте мед або кленовий сироп.
3. Потім додайте кешью і знову добре перебити блендером. Прикрасьте смузі м'ятою і горіхами. Смачного!