Смачний сир з кислого молока
(покроковий рецепт з фото)
Такий сир - відмінний варіант легкого сніданку з кавою! Виходить він дуже красивим і апетитно ароматним завдяки дрібно нарізаним овочам і зелені. Ви можете за бажанням додати спеції, це смачно.
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати смачний сир з кислого молока, що рівносильно порятунку молока, яке скисло! Це дуже простий у приготуванні сир, який виходить ніжним, красивим на вигляд, дуже смачним і корисним, так як в цьому рецепті використані тільки натуральні інгредієнти: молоко, яйця, овочі та зелень. Рекомендую такий сир на сніданок! Ви можете зробити такий сир з різнокольоровими овочами, так він буде ще красивіше, адже овочі видно в розрізі!
- Молоко кисле - 2 L
- Перець гіркий - 10 грам
- Кріп - 50 грам
- Перець болгарський - 50 грам
- Яйце - 3 штуки
- Сіль - За смаком
1. Для початку дрібно наріжте перець і зелень. Чим дрібніше, тим краще, так як шматочки овочів буде видно в сирі. Потім наріжте гіркий перець.
2. За допомогою міксера збийте яйця з сіллю до пишної маси. Доведіть молоко до кипіння, додайте тонкою цівкою яєчну масу, добре перемішайте і знову доведіть до кипіння.
3. Додайте перець і поваріть 20 секунд, потім додайте зелень і поваріть 15-20 секунд. Перелийте масу на друшляк, застелений подвійним шаром марлі, і підвісьте, щоб сироватка стекла (приблизно на 2 годину).
4. Загорніть сир в марлю і відправте в холодильник. На наступний ранок дістаньте сир з холодильника і наріжте пластинками. Смачного!