Рецепт Смачні рибні голубці по-Пермської фото

Смачні рибні голубці по-Пермської
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Страва з риби - це завжди корисно і смачно. Як різноманітності хочу запропонувати вам спробувати повторити в домашніх умовах цю цікаву ідею, як приготувати рибні голубці по-Пермської.

Опис приготування:

Все досить просто - це рис, капуста і рибне філе, замість традиційного м'ясного фаршу. Такі голубці дуже зручно робити, адже з отриманої основи потрібно сформувати котлетки і обсмажити їх, а після запекти. В даному випадку використовується томатна паста, але при бажанні можна зробити соус, щоб голубці були з підливою. Подавати до столу страву можна зеленню або овочами за смаком.

  • Філе білої риби - 400-450 грам
  • Капуста - 1/6 штуки (невеликий)
  • Мал - 100 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, зелень, спеції - За смаком
смачні рибні голубці по-Пермської - фото крок 1
1. Філе рибки вимийте, обсушити і пропустіть через м'ясорубку. Паралельно поставте варити рис в підсоленій воді і капусту.
смачні рибні голубці по-Пермської - фото крок 2
2. Готову капусту трохи остудіть і дрібно наріжте. З'єднайте з рисом.
смачні рибні голубці по-Пермської - фото крок 3
3. Цибулину очистіть, подрібніть і обсмажте до легкого золотистого кольору на рослинній олії.
смачні рибні голубці по-Пермської - фото крок 4
4. Додайте до рису з капустою цибулю і рибу.
смачні рибні голубці по-Пермської - фото крок 5
5. Додати сіль, додайте спеції за смаком, ретельно перемішайте до однорідності.
смачні рибні голубці по-Пермської - фото крок 6
6. З отриманого фаршу сформуйте невеликі котлетки і обсмажте на сильному вогні до рум'яної скоринки.
смачні рибні голубці по-Пермської - фото крок 7
7. Перекладіть голубці у жароміцних форму, додайте томатну пасту. Надішліть в духовку і запікайте хвилин 15-20 при температурі 190 градусів до повної готовності.
Смачного!

Схожі рецепти