Смачні рибні голубці по-Пермської
(покроковий рецепт з фото)
Страва з риби - це завжди корисно і смачно. Як різноманітності хочу запропонувати вам спробувати повторити в домашніх умовах цю цікаву ідею, як приготувати рибні голубці по-Пермської.
Все досить просто - це рис, капуста і рибне філе, замість традиційного м'ясного фаршу. Такі голубці дуже зручно робити, адже з отриманої основи потрібно сформувати котлетки і обсмажити їх, а після запекти. В даному випадку використовується томатна паста, але при бажанні можна зробити соус, щоб голубці були з підливою. Подавати до столу страву можна зеленню або овочами за смаком.
- Філе білої риби - 400-450 грам
- Капуста - 1/6 штуки (невеликий)
- Мал - 100 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Сіль, зелень, спеції - За смаком
1. Філе рибки вимийте, обсушити і пропустіть через м'ясорубку. Паралельно поставте варити рис в підсоленій воді і капусту.
2. Готову капусту трохи остудіть і дрібно наріжте. З'єднайте з рисом.
3. Цибулину очистіть, подрібніть і обсмажте до легкого золотистого кольору на рослинній олії.
4. Додайте до рису з капустою цибулю і рибу.
5. Додати сіль, додайте спеції за смаком, ретельно перемішайте до однорідності.
6. З отриманого фаршу сформуйте невеликі котлетки і обсмажте на сильному вогні до рум'яної скоринки.
7. Перекладіть голубці у жароміцних форму, додайте томатну пасту. Надішліть в духовку і запікайте хвилин 15-20 при температурі 190 градусів до повної готовності.
Смачного!
Смачного!