Рибні голубці по-Пермської
(покроковий рецепт з фото)
Як тільки не готують голубці, що тільки в них не кладуть! Справжнім відкриттям для мене були солодкі голубці і голубці c чорною ікрою! Але сьогодні я розповім, як приготувати рибні голубці по-Пермської.
Рибні голубці стали для мене справжнім відкриттям, і що, що вони ще й ледачі, - великою радістю. Готуються такі голубці дуже просто і швидко, фактично з трьох інгредієнтів: рису, риби і капусти. Причому рибу можна використовувати будь-яку: підійде минтай, пангасіус або будь-яка інша, яка вам подобається. Дивіться мій рецепт, як приготувати рибні голубці по-Пермської, готуйте і обов'язково діліться враженнями в коментарях!
- Файл тілапія - 500 грам
- Капуста - 300 грам (білокачанна)
- Мал - 3-4 Ст. Ложок
- Цибуля - 1 штука
- Томатний сік - 200 мілілітрів (або томатна паста, розбавлена водою)
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка (запашний мелений)
- Зелень - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Нобхідно кількість капусти відваріть до м'якості і дрібно поріжте. Мал відварити до готовності в злегка підсоленій воді.
Філе тілапії розріжте на невеликі шматки і складіть в чашу подрібнювача. Подрібніть філе тілапії в фарш. Можна також пропустити через м'ясорубку, але за допомогою блендера це робити набагато простіше і швидше.
Змішайте подрібнену рибу, відварений рис і капусту. До цієї суміші додайте сіль, перець. Цибулину дрібно порубати і обсмажити в рослинній олії, додайте до фаршу.
Гарненько перемішайте фарш, сформуйте з нього невеликі ковбаски, викладіть в деко для запікання. Запікайте в духовці при температурі 180 градусів 10 хвилин.
Потім додайте в форму томатний сік або томатну пасту, розбавлену в бульйоні або воді. Я додаю ще трохи кетчупу, він надає пікантний смак. Надішліть в духовку ще на 10-15 хвилин.
Рибні голубці по-Пермської готові. Подавайте їх гарячими, прикрасивши зеленню. Смачного!