Рецепт Смачні капустяні котлети фото

Смачні капустяні котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 10
Час приготування: 23 дн. 18 г. 0 хв.

Капустяні котлети - просте і легке блюдо, яке готують і люблять у багатьох сім'ях. Сьогодні я поділюся рецептом приготування смачних капустяних котлет з картоплею, морквиною і імбиром.

Опис приготування:

Якщо хочете приготувати легке овочеве блюдо - посмажте смачні капустяні котлети. Їх дуже просто і швидко приготувати, можуть виступати як гарнір або самостійне блюдо. Для гостроти я додаю трохи перчика чилі, а імбир надає котлет пряну нотку. Капусту я використовую білокачанну, а кукурудзяну муку в рецепті можна замінити звичайною пшеничного.

  • Капуста - 300 грам
  • Морквина - 2 штуки
  • Картопля - 1 штука
  • Заголовок Бондюель - 2 Ст. Ложки
  • Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Перець чилі - 1 штука
  • Імбир - 20 грам
  • Сіль - 1 щіпка
1
Капусту наріжте дуже дрібно, складіть в глибоку тарілку і поставте в мікрохвильовку на 3 хвилини.
2
Картоплю і моркву відваріть, почистіть і потріть на дрібній тертці.
3
Імбир і чилі перчик дрібно наріжте. Якщо не любите гостре чилі, можна не додавати.
4
Змішайте овочі, імбир, печиво та чилі. Додайте борошно, сіль і вимісити фарш до однорідності.
5
З фаршу вологими руками сформуйте котлетки у вигляді кульок і обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
6
Смачного!

Схожі рецепти