Смачне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 35 хв.
Я хочу показати вам, як приготувати смачне печиво з пряними нотками. Це буде смак мускатного горіха. Ви здивовані? що, незвично, але це оригінальна випічка, заслуговує на увагу і похвал.
Опис приготування:
Для приготування на все про все потрібно всього хвилин 25 плюс трохи часу, щоб остудити печиво. Спробуйте їсти його з теплим молоком, це дивовижно смачно.
Печиво досить пряна, не думаю, що його оцінять діти, але багатьом дорослим воно напевно припаде до смаку.
- Борошно - 120 грам
- Борошно мигдальна - 40 грам
- Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки (тертий)
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Коричневий цукор - 30 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Масло кокосове - 30 грам
- Рисове молоко - 1 Ст. Ложка
- Патока кондитерська - 1 Ст. Ложка
Відміряйте необхідну кількість пшеничного і мигдальної муки, з'єднайте обидва види, додайте корицю, цукор, сіль і мускатний горіх.
Розтопіть кокосове масло, додайте до нього патоку, рисове молоко. Залийте маслом сухі інгредієнти і зігнати тісто.
Духовку нагрейте до 180 градусів, укрийте деко пергаментом. Сформуйте невеликі печеньки, викладіть на деко, злегка притисніть їх виделкою.
Запікайте наше ласощі 12-14 хвилин, потім остудіть і угощайтесь.