Смачна пшоняна каша
(покроковий рецепт з фото)
Сніданок - це один з головних прийомів їжі, він повинен бути ситним і поживним. Але вранці у мене дуже мало часу, тому я знайшла рецепт, як приготувати смачну пшоняну кашу швидко і смачно.
Цей експрес рецепт готується протягом декількох хвилин. Можна готувати кашу в два етапи: напередодні ввечері ви можете приготувати просо, а вранці просто розігріти кокосове молоко і додати пшоно разом з іншими інгредієнтами. Також ви можете замінити пшоно і іншими крупами без клейковини, такими як рис, амарант або гречка.
- Пшоно - 40 грам
- Кокосове молоко - 100 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів
- Ванільний цукор - За смаком
- Кленовий сироп - 1-2 Ст. Ложок
1
Помістіть пшоно в друшляк і промийте під проточною водою.
2
У каструлю налийте воду, додайте пшоно і варіть на повільному вогні до тих пір, поки пшоно не вбереться всю рідину.
3
Якщо ви вирішили відразу вживати кашу, тоді як тільки просо ввібрало всю воду, додайте кокосове молоко, ваніль і кленовий сироп. І продовжуйте готувати протягом пари хвилин, періодично помішуючи.
4
Якщо ж ви вирішили готувати кашу напередодні ввечері, то зваріть її на воді і поставте в холодильник. На наступний ранок, просто підігрійте в каструлі кокосове молоко, додайте пшоно, кленовий сироп, ваніль, перемішайте і варіть кілька хвилин.
5
Ви можете прикрасити кашу свіжими фруктами. Смачного!